חודש: יוני 2022

Benjamina – בנג׳מינה -בר מסעדה חדש בכניסה לשוק הכרמל – עם מבחר פיצות נאפולטאניות

בר חדש נפתח בכניסה לשוק הכרמל בשם Benjamina – בנג׳מינה, צמוד לדוכן המיצים הטבעיים על נחלת בנימין. בתפריט מנות ראשונות, נשנושים מהמטבח האיטלקי לצד פיצות נאפוליטאניות. טעימונת ממה שאכלנו פה – כי את ההמשך תוכלו לקרוא ממש פה – בנג'ימינה באפליקציית EASY חלקנו למנה ראשונה שני מאזטים שהיו יחסית נדיבים בגודלם: חציל וגבינת טולום בעלת טעם […]

קרא עוד

חדש על המדף – סירופ לשתייה של חברת "אחוה"

אז קיבלתי להתנסות סירופים לשתייה שמתאימים לימי הקיץ החמימים ומאחר ואני לא כזו אוהבת מים תמיד תמצאו אצלי בבית מגוון סירופים להמתקה קלה של המים. מה שכן –  המחירים עלו לאחרונה בהגזמה כך שהמחיר של אחוה הוא אטרקטיבי. לרגל הקיץ סירופ חדש לשתייה מגיע למדפים.  חברת "אחוה" משיקה סדרת סירופ לשתייה: בטעם ענבים, אננס ופטל.  […]

קרא עוד

עומר והים – מסעדת דגים ביפו

שישי צהריים ביפו ב- עומר והים- מסעדת דגים ופירות ים, פינת חמד קסומה ביפו. ישבנו בתוך חצר חמודה עם מוטיבים מהים וכשברקע איך לא- הים התכול והבריזה מהים מעולה. הבעלים ממש מקסימים ואדיבים פה וכל בקשה נענתה בשנייה. הזמנו 2 כוסות יין, לבן ואדום, 40 ש"ח לכוס, ומילאו את הכוס כמעט עד הסוף. דבר שבתל […]

קרא עוד

LA CATRINA – מקסיקאנית חדשה בנחלת יצחק בתל אביב

באופן אישי אני מתה על אוכל מקסיקאני,צבעוני ועז טעם. אז קפצתי עם חבר ל- La Catrina Tlv המקסיקאנית החדשה שבנחלת יצחק בתל אביב. הם סה"כ במקום החדש רק חודש בלבד, מקום צבעוני, פשוט אבל כובש באותנטיות ובפשטות שלו. טעימה ממה שאכלנו פה, קליק אחד ל- המשך הכתבה על לה קטרינה המקסיקאנית החדשה ב-EASY. הזמנו נאצ'וס […]

קרא עוד

FishKitchen פיש קיטצ'ן – מסעדת שף כשרה בתל אביב עם תפריט דגים יצירתי

מפגש חברים ב- Fishkitchen בתל אביב ברחוב התעשייה באיזור המסגר. מסעדת שף כשרה בניצוח השף אלעד לוי שהוא גם שף של המיט קיטשן. בתפריט מנות מדגים טריים -הבנתי מהמלצרית שהדגים מגיעים אפילו פעמיים ביום מהספק באשדוד למסעדה. הדגש העיקרי הוא על מנות קלאסיות מהמטבח האירופאי והים תיכוני בשילוב בתבלינים וחומרי גלם מקומיים. טעימה ממה שאכלנו […]

קרא עוד

"פרימור" משיקה סדרת מיצים סחוטים טבעיים חדשה: הסדרה האדומה

"פרימור" משיקה סדרת מיצים סחוטים טבעיים חדשה: הסדרה האדומה: מיץ תפוח רימון סלק ולימון, מיץ תפוח ודובדבן ומיץ תפוח וחמוציות המבוססים על פירות אדומים,להם מנוכסים תכונות בריאותיות מגוונות, הם שלושת הטעמים החדשים של הסדרה האדומה. "בשנים האחרונות גובר הביקוש לטעמים ייחודיים לצד חיפוש אחר תכונות פונקציונאליות" מסביר מנהל המותג. "פרימור", המותג המוביל בתחום המיצים הטבעיים […]

קרא עוד

הלהיט מניו יורק – מותג חטיפי הקינואה שוקולד המהפכני UNDERCOVER הגיע לישראל

אז קיבלתי להתנסות ולחות את דעתי על חטיפי הקינואה שוקולד של  UNDERCOVER. מדובר על חטיםי קינואה קלוייה בציפוי שוקולד פרמיום, ללא גלוטן, עם רכיבים טבעיים, טעימים להפליא, ובמרקם קראנצ'י וקריספי. סדרת Undercover, אשר תיובא לישראל על ידי חברת שגיא גרופ-פודיס, כוללת 5 טעמים של חטיפי קינואה קלויה בציפוי שוקולד בתוספת רימונים, אוכמניות, דומדומיות, מלח ים וחטיפי […]

קרא עוד

ארל'ה – בר פיצות בדיזינגוף תל אביב

בתור תל אביבית יוצא לי המון לשבת בברים מסעדות וכשאני מזמינה דרינקים אני חייבת לאזן אותם עם אוכל, כל אוכל העיקר שיהיה אוכל בתפריט ! היו ימים שהסתפקנו בבייגלה וזיתים בברים לצד האלכוהול. היום אפשר למצוא כבר מנות שף ראשונות, פיצות וכדומה. דבר נוסף, בגלל שאני יוצאת ומבלה הרבה בחוץ אני גם מחפשת Happy Houres […]

קרא עוד

פורטר האוס PORTER HOUSE מסעדת בשרים חדשה בתוך מתחם קולינרי מיוחד בנוף הגליל

הפעם הגענו למסעדה חדשה בנוף הגליל – "פורטר האוס" Porter House שמה. מסעדת בשרים יוקרתית, המשלבת בין סטייק האוס קלאסי למנות מהמטבח הים תיכוני בניצוחו של השף המוביל דוד אלמקייס (לשעבר ממסעדת דוד ויוסף בתל אביב) בשיתוף עם רשת חינאווי Wine & More.  האוכל גם בהשפעה ערבית, כמתבקש ממסעדה בה מעורבת משפחת חינאווי. המסעדה ממוקמת במתחם […]

קרא עוד