בתור תל אביבית יוצא לי המון לשבת בברים מסעדות וכשאני מזמינה דרינקים אני חייבת לאזן אותם עם אוכל, כל אוכל העיקר שיהיה אוכל בתפריט !
היו ימים שהסתפקנו בבייגלה וזיתים בברים לצד האלכוהול. היום אפשר למצוא כבר מנות שף ראשונות, פיצות וכדומה.
דבר נוסף, בגלל שאני יוצאת ומבלה הרבה בחוץ אני גם מחפשת Happy Houres שווים ומשתלמים במחיר. כי לא כל יום אפשר לזרוק אלפייה על מסעדת שף.

אז הפעם קפנו ל- ארל׳ה bar&chef pizza, אחד המוסדות הוותיקים והתוססים בלב תל אביב ברחוב דיזינגוף 123.
אי אפשר לפספס את המקום שבחזית- סוסיתא אדומה ובה מגדי פיצה ענקיים.

בארל'ה, כסאות ושולחנות על המדרכה בלוקיישן מנצח על המולת הרחוב, תפריט אלכוהול ומבחר פיצות.
במקום פיצות גדולות, דקות ומושחתות בקוטר 40 שנאיפות בתנור לבנים.
פיצה עם חזה אווז, קרם פרש,מוצרלה ורוקפור, מרגריטה קלאסית, פיצה עם פולנטה, פיצה עם סלמון מעושן ועוד.
תחילה הזמנו בירה קרה מהחבית וכוס יין לבן יבש:
ומנת נאצ'וס מוקרמים עם מוצרלה, קרם פרש ,בולגרית פלפל חלפניו וזיתים וסלא קיסר עם חתיכות ארטישוק רומאי צלוי:
.

המשכנו עם פיצה מרגריטה קלאסית, בצק דק וקריספי שעובר התפחה במקום, עם רוטב עגבניות נהדר, מוצרלה-של מחלבת גד ופפרוני
על הפיצה הייתה כמות יפה מאוד של גבינה והבצק היה מהדקים שיצא לי לאכול.
פיצה נוספת- פיצה ביאנקה (לבנה) עם גבינה כחולה ,בצל חרוך ועלי רוקט טריים מעל.
שילוב מנצח בין רוטב שמנת לגבינה כחולה שיש לה טעם דומיננטי ובצל מתקתק.
אהבתי שלא התקמצנו עם הגבינות והתוספות מעל ומאחר שזה היה הפי האור התפרענו עם הדרינקים.
מקום באווירה הכי איזי גואינג, מוזיקה, אלכוהול ופיצה.
אחלה אווירה במיוחד כשיושבים על הרחוב.
כתובת: דיזנגוף 123, תל אביב-יפו.
2 תגובות