חודש: פברואר 2019

שמבז, בר מסעדה תוסס בוייב צעיר במודיעין

והפעם אחרי העבודה קבענו להפגש ב"שמבז"-בר מסעדה ברעות מכבים. אני מודה שלי ישר עולה הקונטאציה שבמודעין והסביבה זהו איזור של משפחות מנומנם ולא איזו אטרקציה ויעד למוקד בילויים וחיי לילה סוערים. "שמבז" באו לנפץ לי את המיתוס כי הגענו בתחילת השבוע והמקום היה עמוס במשפחות עם ילדים וחב'רה צעירים שבאו לבלוס באווירה טובה ובמחירים ממש […]

קרא עוד

המזווה -בשרים מעושנים ונקניקים בייצור עצמי שכל פליאו ופודי חייבים להכיר

שישי האחרון בבוקר יפה ושמשי שמנו את פעמינו לפרדס חנה כי היינו במוד קרינבורי לנשנושים בשריים ופחות בקטע של בראנץ' שכולל ביצים וגבינות אז המזווה הוא הפתרון המושלם לאכול בו קליל. המזווה-בוטיק אוכל ממוקם בלב כרכור,מעדנייה כשרה שנוסדה בשנת 2014 על ידי שני שותפים,דור כהן ואור דוייב. דור למד באיטליה את אומנות ייצור הנקניקים בין […]

קרא עוד

רשת אנגוס מתרחבת ופותחת סניף חדש ונוסף בכפר סבא

והפעם הגעתי בחמישי בערב לאנגוס כפר סבא סניף חדש ונוסף של רשת הבשרים הצפונית המשובחת "אנגוס". אז את הפוסט הבא אני מקדישה לכל חובבי ומביני הבשר. את רשת "אנגוס" אני אוהבת ומכירה מזה שנים, אכלתי כבר מספר פעמים בתל אביב ובצפון הארץ ארוחות בשרים איכותיות ומשגעות."אנגוס" כפר סבא הוא סניף חדש אשר נפתח לפני כ-3 […]

קרא עוד

מתוקים חדשים ללא גלוטן של חברת עלמה

עלמה – מתוקים חדשים ללא גלוטן בשורה חדשה בתחום מוצרי המזון ללא-גלוטן: מותג "עלמה" מבית גילרו-היצרנית המובילה בישראל לגביעי גלידה, ופלים וקישוטי עוגות משיק סדרת מוצרים חדשה ללא-גלוטן תחת המותג. הסדרה כוללת 6 מוצרים חדשים: ופל ללא גלוטן במילוי קרם בטעם שוקולד, ופל ללא גלוטן במילוי קרם בטעם לימון, גלילי ופל במילוי קרם בטעם שוקולד, […]

קרא עוד

חדש על המדף -רוגלך שוקו וניל מבית אחווה וחטיף PRO- מעדן שומשום בתוספת חלבון

רוגלך שוקו וניל מבית אחווה חברת "אחוה" משיקה מוצר חדש בתחום דברי המאפה,רוגעלך בטעם שוקו-וניל.עוגיות מבצק שמרים נימוחות בטעם נפלא של שוקו-וניל ובנראות ייחודית של שחור ולבן כמו בקונדיטוריה.עוד בסדרה: רוגעלך בטעם שוקולד, רוגעלך קינמון ורוגעלך בטעם וניל עם שוקוצ'יפס.חברת "אחוה" היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלוה,טחינה ודברי מאפה משיקה עוגיות חדשות וטעימות להפליא בסדרת […]

קרא עוד

לחם בשר-מסעדת בשרים כשרה בנתניה

והפעם קבעתי להפגש עם החברים מנתניה ב"לחם בשר"-מסעדת בשרים שממוקמת על הטיילת איילנד היפה של נתניה. מסעדת "לחם בשר" מקבוצת "קפה קפה" מציעה תפריט מקורי שמחבר שני עולמות- לחם ובשר, קונספט שמחבר בין עולם הבשרים לאפייה טרייה בטאבון הממוקם בלב המסעדה. התפריט ב"לחם בשר" מגווןכשכל המנות מתבססות על נתחי בשר עסיסיים ומובחרים שעברו יישון בתהליך […]

קרא עוד

חברת שר Schär משיקה לחמים חדשים ללא גלוטן וחטיף Chocolix בסגנון "טוויקס" ללא גלוטן.

חברת שר (Schär) משיקה לחמים חדשים ללא גלוטן מוכנים לאכילה ללא צורך בהקפאה וללא חומרים משמרים. המותג מספר 1 באירופה בתחום הללא גלוטן משיק לחמים טריים חדשים ללא גלוטן וללא צורך בהקפאה בהם לחם "פאן מולטיגראנו"–לחם טרי, עשיר בטעמים ובמגוון זרעים.במקביל משיקה שר את לחמי "רוסטיקו" ו"פאן בלנקו" במתכון משופר,פחות נתרן, פחות שומן, ללא שמן […]

קרא עוד

איסאן – התיאלנדית החדשה בשוק הכרמל

קראתי לא מזמן כתבה על מזללת אוכל תיאלנדי חדשה שנפתחה בשוק הכרמל בשם איסאן ובתור חובבת אוכל תיאלנדי וויטנאמי מושבעת הגעתי לשוק בשביל להרגיע את חשקיי לאוכל חריף ועז טעם. איסאן,מסעדונת חדשה מצטרפת לשורה של מסעדות תיאנלדיות טובות ומוצלחות בעיר.איסאן נפתחה לפני חודשיים בלב שוק הכרמל הצבעוני והססגוני שמלא בבתי אוכל ודוכנים אותנטיים מכל העדות […]

קרא עוד

אספרסו בר בפארק ראשון לציון התחדשו עם תפריט חדש מסקרן ומפתיע

והפעם נפגשתי עם חבר באספרסו בר שצמוד לבית העיריהבפארק ראשון לציוןלאחר ששמעתי שהתחלפו הבעלים וחידשו את התפריט עם מנות מושקעות. הבעלים- יוסי גלושרכש את בית הקפה ולו ניסיון רב שנים בתחום המסעדנות ( קפה ברנש הטוב והמוכר מבגורשוב תל אביב,פריקסה ועוד.) יוסי גייס לצידו את זועבי מחמוד הסו שף המוכשר של מסעדת קלמטה ביפו (שאני […]

קרא עוד

הודיה – בית קפה חדש ומסקרן בשוק התקווה בתל אביב

והפעם אחרי העבודה הגעתי לקפה להודיה,בית קפה חדש וטרנדי שהוא בעצם הראשון בשוק התקווה בתל אביב,שוק צבעוני,מעניין ואותנטי עם דוכנים ובתי אוכל עממיים וותיקים. קפה הודיה הוא מיזם חדש של אנשי מסעדת הקוביה,מסעדת שף צבעונית בוויב צעיר ובה אוכל טרי ויצירתי אשר מתבסס על חומרי גלם טריים המגיעים ישר מהשוק כמו ירקות,דגים ובשרים. אנשי מסעדת […]

קרא עוד