שף בוקס, ארוחת שף גלילית במשלוח עד הבית מסטודיו אוכל-בית ליצירה קולינרית בגליל, מקום מפגש שמחבר בין קולינריה וחוויה לפודיז בנשמה

שף בוקס, ארוחת שף גלילית במשלוח עד הבית מסטודיו אוכל-בית ליצירה קולינרית בגליל, מקום מפגש שמחבר בין קולינריה וחוויה לפודיז בנשמה

בסופ"ש האחרון ביקרתי את אמי בקריות אחרי שלא ראיתי אותה מלא זמן. אמי מאד אהבה לבוא איתי למסעדות טרום הקורונה אז פינקתי אותה ב Chef box- ארוחת שף עד הבית מסטודיו אוכל – בית ליצירה קולינרית בגליל שמציעים ארוחות פרטיות, אירועי קונספט וארוחות פופ אפ שכתבתי עליהם כבר בבלוג ממש פה.
סטודיו אוכל  יצרו ח
ווית אירוח אחרת, אינטימית עם קולינריה מוקפדת וחצופה בדגש על כל צלחת וצלחת שיוצאת מהפס שלנו היישר לאורח. חומרי גלם טריים ביותר שהובאו כל בוקר מהשווקים החל מהדגה מהים של עכו, דרך גבנים מקומיים, קצבים עם גידול בקר מקומי, יקבי בוטיק מהגליל, ירק טרי מהגינה של הסטודיו, תבלינים ועוד חומרים ייחודיים שלא תמיד ניתן להשיג אותם בכל מקום. כל אלו מתלכדים לארוחת גורמה היוצרת חוויה אינטימית ומרגשת.

מזמן שלא השקנו כוסות לחיים וחלקנו את החוויה הקולינארית במסעדה אז עכשיו כ-ל הטוב הזה והיצירתיות מהגליל, מנות עם חומרי הגלם הכי טריים,מקומיים ועונתיים במשלוח עד הבית היישר לסלון החמים. מנות שהוכנו  על ידי השף עידן רקיר, שף יצירתי ומוכשר שעבד והתמחה במטבחי עילית בעולם, חובב גדול של חומרי גלם איכותיים וחיבורם בצורות וצבעים מיוחדים ואביחי פחימה, מפיק ויזם, מארח על ואיש פודיז מושבע


המארז כלל קוקטיל זוגי, סנגריה חמה – יין אדום, תפוזים, פירות עונה שהגיע בבקבוקי זכוכית שחיממנו לזמן קצר:

פתיח-
מטבלים וסלטים, כדורי לאבנה עבודת יד בשמן זית, עלי גפן ממולאים באורז, צ'ילי ורימונים, יוגורט סומאק:

סלט סלק ברוטב וינגט ופופקורן קינואה, חמאת שום שחור בעבודת יד מטריפה, מפוצצת בטעם וארמוטית במיוחד עם לחם מחמצת עגבניות מופלא:

קרם חציל, קרם לימון כבוש, מסאבחה שעועית לבנה, ליים, שמן זית, משוויאה – ירקות קלויים בטאבון, עשבי תיבול, שמן זית :

מנות אמצע, רוסטביף עגל, תפוחי אדמה צלויים בשומן בקר ותבלינים בטאבון:

סלט חורף, אנדיב, עגבניות שרי, בצל סגול, צנונית, ארטישוק רומאי , אגוזי לוז קלויים וויניגרט יוזו בצנצנת שהגיע בצד לערבוב קל.


הגענו למנות העיקריות מפוצצות עוד מהמנות הראשונות והמטבלים שהיו כל כך נפלאים, טעימים ונדיבים שיצא שאכלנו את המנות העיקריות למחרת בצהריים.
קונפי דג ים, עגבניות צלויות,כרישה, פסטיס וחמאה, סלרי, גרידת ליים, מנה נהדרת לחובבי הדגים שביננו ותבשיל חיטת פריקה, ירקות שורש, אוסובוקו-נתחי טלה מפורק בציר בקר. בשר בבישול ארוך שמתפרק על המזלג מבלי שנצטרך איזו סכין בכלל, מנה חורפית עשירה וטעימה.

קינחנו עם מוס שוקולד חלב, בראוניז, מקרון קפה, קראמבל חמאה חומה, שהיה טעים ובול במקום מבחינת המתיקות, גודל הקינוח בצנצנת, קינוח שחתם את הארוחה הנפלאה הזו בול במקום. בנוסף, מוס עוגת גבינה, קרם לימון, דובדבני אמרנה, טראפלס פיסטוק, שהיה לי מתוק מדי.

All in all מארז ה-Chef box הגלילי כלל מנות מוקפדות ויצירתיות, היה לנו שפע על השולחן,החל ממטבלים עבודת יד, מנות ראשונות, מנות עיקריות וקינוחים לצד סנגריה חמימה ומפנקת. עושר של טעמים, יצירתיות מחומרי גלם מקומיים ועונתיים, היה מדהים.
לסטודיו אוכל יש מעדניה אינטרנטית עם מגוון מוצרים בהכנה עצמית שפתוחה כל השבוע בהזמנה מראש וגם אוכל לשבת ומארזים שונים.
משלוחים בגליל מערבי, חיפה, קריות, טבעון ורמת ישי וטבעון.
קליק אחד ואתן/ם באתר של סטודיו אוכל – אתר של סטודיו אוכל
סטודיו אוכל-בית ליצירה קולינרית

בוסתן הגליל, דרך האקליפטוסים
טלפון 054-444-9336

נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *