חודש: אפריל 2021

מסעדת וייס החדשה -מטבח אורבני ישראלי חדש בניחוח אירופאי

גם אני הסתקרנתי והגענו לסעוד ארוחת ערב במסעדת  Weiss Restaurant החדשה שנפתחה לא מזמן בהרצל 2 תל אביב, פינת אחד העם. המסעדה ממוקמת בתוך בניין עתיק והיסטורי משנת 1909, חווית פין דייניג מהרגע הראשון, השולחנות מעוטרים במפות לבנות, השירות מקצועי, האוכל יצירתי ומצולחת יפיפיה והאווירה בה אלגנטית. המסעדה בניצוחם של יוצאי מסעדת קיטשן מרקט של […]

קרא עוד

מארי אנטואנט' הבריושים המשגעים של שחר לוי ממאסף שף במשלוח

בשיטוטיי ב-wolt נתקלתי בפופ אפ משלוחים צבעוני והכי לא שגרתי בשם Marie Antoinette – מארי אנטואנט של שחר לוי, הפיינלסט של עונה 8 במאסטר שף. המנה המרכזית בתפריט זה חלת בריוש שהייתה מנת האודישין הכניסה שלו לתוכנית. בתפריט חלת בריוש עבודת יד במבחר מילויים מלוחים ומתוקים לצד מטבלים וסלטים. הבריושים ארוזים בקפידה בתוך קופסת קרטון ורודה מעוצבת […]

קרא עוד

בונסרה פיצרייה נאפוליטנית אותנטית מבית Fabrica

עכשיו כשהתחלתי לעבוד בחולון זו הזדמנות פז לקפוץ לראשון לציון השכנה אחרי העבודה עם חבר ל- בונסרה Buonasera מבית היוצר של Fabrica המעולה ברחובות ששמה יצא למרחקים בזכות הפיצה הנאפולטנית הכי טעימה בישראל, בדיוק כמו באיטליה ויש לה מקום חם חם אצלי בלב. כתבתי עליה שרק נפתחה ברחובות לפני שנתיים ממש פה – FABRICA כתבה אצלי בבלוג. […]

קרא עוד