אויסטרים ביורו בהלנה מה-04 עד ה-11 למאי, 2025 – מומלץ בחום (:
About last night
היה לנו העונג לאכול ב–Helena Tlv בר יין וטאפס בניחוח ספרדי.
החל מהשבוע ה-4 במאי ועד ה-11 במאי הבר מציע למשך שבוע אויסטרים טריים ביורו אחד בלבד בין השעות 17:00 ל-19:00
הזמנתי קוקטייל חמצמץ פירותי שלא היה בתפריט על בסיס ג'ין, ליקר קוונטרו (בסיס תפוזים) ועוד.
בחרנו פינצ'וס מתוך המבחר בויטרינה:
האהוב עלי כמובן זה פינצ'וס מונטדיטו סטרצ'טלה ואנשובי-שילוב של טעמי הקטיפה של הגבינה עם מליחות האנשובי, פינצ'וס עם פטה כבד במרקם חלק שנמס בפה
ופינצ'וס תמנון עם קורינשון ושאלטו מוחמץ- התמנון היה קשה וחסר טעם, פחות אהבנו ופחות אכלחנו – ולא חוייבנו.
היה גם פינצ'וס עם פדרון, ריבת עגבניות וגבינה,
הוואי סטייל עם שינקן ואמנטל, שילוב מליחות של נקניק השינקן – חזיר למתיקות האננס:
בוקדיו בשר מפורק בבישול ארוך, סוג שך רוב ברביקיו וקורנישון בתוך לחמניה רכה:
לחם של חגי , 2 פרוסות גדולות קראנצ'יות עם חמאה רכה:
צלחת חריפים ושום קונפי:
גבינה רכה ומוסטרדה עגבניות שרי,
המוסטרדה, היא ריבה חריפה-מתוקה שנוהגים להגיש באיטליה לצד גבינות חריפות ,נקניקים וסוגי פטה שונים, שילוב מתוק-חריף-מלוח:
ויטלו אנשובי, הגרסה הטובה שלהם למנה קלאסית – ויטלו טונאטו מנה איטלקית ידועה של פרוסות בשר עגל מכוסות ברוטב שומני דמוי מיונז המכיל טונה.
וגולת הכותרת כמובן – אויסטרים מבראטן ב-1 יורו ליחידה, לאחד אז בחרנו ב20 (:
הוגש עם פלחי ליים, רוטב מיניונט -רוטב-תבלין העשוי בדרך כלל עם בצלצלי שאלוט קצוצים, פלפל כתוש (מיניונט) וחומץ יין אדום ועד רוטב ירוק חרפרף , מפזרים קלות מעל האויסטר ושולקים בהנאה
המשכנו עם קלמרי בכלי חרס, ברוטב שמן זית שום ובחריפות עדינה.
מנת השרימפס ,קציפת חמאה ועגבניות, הייתה מעולה, השרימפסים היו בשרניים והרוטב משגע !
קלמרי בכלי חרס, רוטב עדיין של יין ושום:
הכל היה טעים ובאווירת קז'ואל חו"ל כזו, היה כייף להתנתק קצת מהמציאות הישראלית.
HAPPY HOUR
17:00 -19:00 כ-30% הנחה על כל התפריט כולל אלכוהול.
הלנה
שדרות תרס"ט 6, תל אביב-יפו.
קליק אחד להזמנת מקום: הלנה בר יין
כתיבת תגובה