בראנץ׳ בשבת בצהריים ב- De Facto TLV

בראנץ׳ בשבת בצהריים ב- De Facto TLV

והפעם בראנץ׳ בשבת בצהריים ב- De Facto TLV לאונץ׳ בר בתוך מלון פולי אורבן,קרוב לים ולטיילת בת״א.
בערב כל יום יש פה d.j,קוקטיילים מפתים, תפריט אוכל מעניין ואווירה שיקית.
שף חי צארום וכפיר ינון.
כאמור הגענו ל-Brunch בצהרי שבת,
עלות – 140 ש״מ לאדם כולל פתיחת שולחן -מאזטים וכו׳, מנת ביצים לעיקרית,שתייה חמה וקרה.


תחילה הזמנתי אפרול שפריץ והמלצרית הביאה די מהר את הפתיחים לשולחנינו:
לחם קובאנה רך כזה,

הוגש לצד מטבל זעתר ודבש, רסק וסחוג, סלט ביצים עם בצל מקורמל-מתקתק וטעים
חומוס מסבאחה במרקם חלק, סלט ירקות שוק טרי חתוך גס: עגבניות, מלפפון וקלברי בשמנ"ז, לימון,מלח פלפל
סלט עשבים ירוק וטרי, שני דגים כבושים ובצל סגול מוחמץ מעל,
צלוחית עם קצת גבינות וקרפצ’יו שושקה.


פתיחת השולחן הייתה נהדרת, הכל היה טרי וטעים והכי כייף שגם היה ריפיל !!!


למנות ביצים עיקריות אני בחרתי באגז בנדיקט פורל מעושן, הולנדז, תבשילים ירוקים,ביצים עלומות על בריוש.
לדעתינו זה היה סלמון ולא פורל, מנה לא גדולה-2 ריבועי בריוש ומעליהם ביצים עלומות  והתבשיל הירוק.
היה חסר קצת תיבול ועניין במנה.


החבר שאיתי בחר במחבת ירוקים בר בלאן,ביצים רכות, גבינת פטה,שמן זית. גם פה ניכר היה שחסר תיבול.


קיבלנו על חשבון הבית קינוח-מיני פרנץ׳ טוסט עם תותים טריים מזוגגים בסוכר,סיום חמוד וטעים לבראנץ' של שבת בעצלתיים (:

All in all
פתיחת השולחן הייתה מצויינת, העיקריות – יש משהו מקום לשיפור פחות.

דה פאקטו
נס ציונה 7 ת״א.
קליק אחד ואתם.ן בעמוד אתר הבית DE FACTO

נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *