בראנץ' שווה בסופ"ש בוילה מארה על חוף הים בתל אביב
אין דבר שאני יותר אוהבת מבראנצ׳ים בסופ"ש, הפינוק האולטימטיבי .
בשבת בבוקר נפגשתי עם חברה ב- Villa Mare TLV ווילה מארה שממוקמת על רצועת החוף הקסומה של תל אביב עם נוף לים באווירה פסטורלית.
קצת שקט ושלווה לכל המחשבות בראש (אוף ויש הרבה…)
לא מדובר בעוד מלכודת תיירים על הים, התפריט פה מגוון ומעניין.
הקו הקולינרי הוא מזרח אירופאי, מנות מהמטבחים של אוקראינה והים השחור עליהם גדל השף והבעלים אלכסנדר דרוז לצד תפריט איטלקי ים-תיכוני עם דגש על דגים ופירות ים טריים שמתאים לכולם.
המחירים סבירים בנוף התל אביבי והנוף לים, שזה הבונוס במקום – הכי מרחיב את הלב.
ישבנו במרפסת ביום חורפי מקסים ושמשי ופנינו לים.
בתפריט הבראנץ' קוקטיילים של בוקר במחירים טובים, מימוזה וקיר מויל ב-29 ש"ח, אפרול שפריץ וסנגריה ב-32 ש"ח.
פתחנו את הארוחה עם סנגריה אדומה חמה ומתובלת:
ובחרנו בבליני עם קוויאר אדום, 72 ש"ח.
הבליני הם עלים דקים מטוגנים העשויים מבצק דליל מעליהם מרחנו שמנת חמוצה וקאוויר מתפצפץ בפה שהמליחות שלו ממכרת וטעימה. התחלה מצוינת !
ולמנות ביצים העיקריות:
חברתי בחרה ב-Grill your &Eggs
המבורגר מתערובת בשר שמכינים במקום ברוטב שמנת פלפלת מבוסס דמי גלאס (ציר בקר) ושמנת, רוטב טעים ועשיר שבא מעל הקציצה ומעשיר את טעמי הבשר לצד קוביות תפוחי אדמה קרסיפיות.
אני בחרתי בבנדיקט אסאדו, 65 ש"ח.
בשר אסאדו בבישול ארוך מפורק שומני ועסיסי שהוכנס לתוך קראסון טרי ומעל ביצה עלומה שבנעיצת מזלג החלמון התפרץ החוצה, ברוטב דמי גלאס – ציר בקר ושמנת. רוטב שמוגאש בבראסרי מסויימים לצד סטייק עסיסי וטוב, מה אגיד – ללקק את המנה עד תום.
שתי המנות הוגשו לצד סלט ירוק טרי ורענן ברוטב וינגרט.
כמה ג'וס:
לא יכולנו לוותר על פלמיני טלה, 78 ש"ח, בצק הכיסונים דק במילוי בשר עסיסי עם שמנת חמוצה, זה מוש.
האוכל הגיע מהיר, המנות גדולות בהרבה מהמקובל בעיר, המנות שהזמנו – הכל היה כך כך טעים.
קינחנו עם סירניקי – לביבות גבינה רוסיות מתוקות, כך כך גבינתיות ופלאפיות מבחינת האווריריות שלהן , הוגש עם חלב מרוכז ופירות יער.
התחממנו עם כוס תה חם שהוגשבתוך קנקן מתכת :
לסיכום, האוכל בוילה מארה פשוט מעולה, כל מנה הייתה טעימה ומגוונת, המנות נדיבות.
אני "עפה" על המקום ומחכה כבר לבראנץ' בשבת הבאה.
הבראנץ' מוגש בימי שישי ושבת 10:00-14:00

כתיבת תגובה