פופ אפ מקסיקאני באונזה בשוק הפשפשים בשיתוף עם הקצב ג'ורג' דה באף

פופ אפ מקסיקאני באונזה בשוק הפשפשים בשיתוף עם הקצב ג'ורג' דה באף

שזה מגיע לאוכל, דחיית סיפוקים זה ממש לא הצד החזק שלי 😋 ועוד במיוחד כששמעתי שיש פופ אפ אוכל מקסיקאני ב- ONZA- אונזה בשיתוף קצביית ג'ורג' דה באף  אז היה לי ברור שארוץ לאכול שם מקסיקאני כי בטוח יהיה מעולה.
אוכל מקסיקאני זה אוכל שאני משוגעת עליו באופן אישי כי הוא ג׳וסי, טעים, נוטף ומלכלך.
את אונזה משוק הפשפשים מכירה ואוהבת עוד מתקופת יוסי שטרית.
קסם העל-זמני של סמטאות שוק הפשפשים, פוגש את הבר המתוחכם והתפריט המוקפד של אונזה, שמעניק פרשנות עכשווית למנות מהמטבח המקומי, תוך שימוש בחומרי גלם מוקפדים וטכניקות בישול מתקדמות הנשענות על מסורות עתיקות יומין.
בלב סצינת הרחוב של סמטאות שוק הפשפשים, הפועמת בכל שעות היום והלילה, בין המבנים העותמניים העתיקים המשמשים תפאורה לסצינת הקולינריה והבילוי המעניינת והמגוונת בעיר, חיה אונזה.

אונזה היא חוויה שמפגישה את המטבח היפואי מקומי עם פרשנות קלילה ומותחכמת ע"י שימוש בשיטות בישול מתקדמות לצד חומרי גלם מעולים.
את הבר רחב הידיים הנוטף תחכום ושיק, עם חיי הרחוב והשולחנות הנשפכים אל הסמטאות שמסביב. חוויה טוטאלית של מוזיקה, אווירת שוק וסקס אפיל יפואי, לצד קולינריה, אלכוהול ושירות מוקפדים.
בפופ אפ תפריט קוקטיילים מיוחדים על בסיס טקילה, חמישה סוגים של מרגריטות בטוויסט מקורי וחדשני.
אני בחרתי ב-Maíz Caliente – קאסאמיגוס בלאנקו, קורדיאל תירס גילי, קורדיאל עגבניות חריפות,ליים ואגבה. התירס העניק לזה מרקם קטיפתי, מאד טעים.
הגיע עם כתר פלפל צ'ילי אדום חרפרף.
החבר שאיתי בחר בב-Rucolito – טקילה -קאסאמיגוס בלאנקו, ביטר עשבי תיבול שהם רוקחים במקום, סירופ שמן זית אורוגולה ליים, 54, קוקטייל חמצמץ, יותר אלכוהולי מבחינת הטעם, גם מאד מוצלח.
מנות פתיחה:
סלט סברס קיצי, טעים, רענן ובנגיעות חריף: חתיכות סברס, אבטיח, נענע, כוסברה, צ'ילי מוחמץ, גילוחי גבינת מנצנגו, ויניגרט ליים.
מחברים את כל המרכיבים – קוביית אבטיח, עלה נענע, צ'ילי חריף וקצת גבינה – ובום -ביס רענן ופיקנטי !
טאקיטוס- טרטר שייטל, אנשובי, צלפים, שאלוטס, צ'ילי ושמן כמהין.
מיני טאקוס פריכים במילוי טרטר שייטל, ביס קראנצ'י וג'וסי – הייתי רוצה עוד 10 כאלו לפחות, קל !
המשכתי עם מרגריטה נוספת-קאסאמיגוס רפוסדו, פלנטיישן גרנדרזרב, קורדיאל פסיפלורה תפוז וסאוור.
הזמנו טאקו בירייה – תבשיל טלה ופלפלים, גבינת אואחקה, בצל סגל כבוש. טורטיית תירס ספוגה בנוזל הבישול של הבשר החריף והשמנוני שבושל שעות עד שהתפרק, גבינה ,מעל כוסברה טריה,בצל סגול כבוש ופלח ליים לנטרל מעט את השומניות.
המפגש הזה בין הטאקו לציר הבקר החריף הזה מבחינתי מסכם את כל מה שאני אוהבת באוכל המקיסקאני: חריף, עז טעם, ג'וסי ומלכלך בקטע טוב.
בנוסף, ברור שהזמנו סטייק ואסיו במרינדה מקסיקנית פרוס, מידת עשייה מידיום מושלמת. מח עצם- לנשנש עם כפית וסלטון חוט שדרה שדמה במרקם ובצורה לשקדים עם סלטון עלים ירוקים רענן.
היה ערב מוצלח ביותר,
אווירה כייפית בשוק הפשפשים, הקוקטיילים היו מדהימים ושילוב הבשר של ג'ורג במנות מקסיקאניות פשוט פגז!
אהבתי – ובא לי שוב !תאריכי הפופ אפ הבאים: 11.09 , 18.09, 27.09 
אונזה 
רבי חנינא 3 תל אביב.
טלפון: 03-6486060
קליק אחד ואתם.ן ב- אתר הבית של אונזה
Cheers
נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *