ערב ספיישלים NG Cold Cuts Evening במסעדת NG בנווה צדק תל אביב
כחברי.ות מועדון כשקיבלנו SMS מ- מסעדת NG נווה צדק המצוינת על ערב ספיישלים NG Cold Cuts Evening כמובן שהסתקרנו ובאנו כי אנחנו
שמנמנים מדופלמים מדובר על מסעדת בשרים וותיקה ואיכותית באווירה רומנטית אשר שוכנת בתוך מבנה ישן בנווה צדק, באחד מבתיה הראשונים של העיר תל אביב. במסעדה נתחי בשר משובחים אשר מקבלים טיפול אישי למן הרגע הראשון עד להגעתו לצלחת, נתחי בשר על עצם מפרות מבכירות. המסעדה עובדת עם מגדלים בעלי תו התקן "חי בריא", מזון איכותי ובריא יותר, בשקיפות וביטחון לגבי מקור המזון ואופן הפקתו, פיקוח אחר המוצר בזמן גידולו במשק ועד שהוא מגיע לצלחת שלנו.
שמנמנים מדופלמים מדובר על מסעדת בשרים וותיקה ואיכותית באווירה רומנטית אשר שוכנת בתוך מבנה ישן בנווה צדק, באחד מבתיה הראשונים של העיר תל אביב. במסעדה נתחי בשר משובחים אשר מקבלים טיפול אישי למן הרגע הראשון עד להגעתו לצלחת, נתחי בשר על עצם מפרות מבכירות. המסעדה עובדת עם מגדלים בעלי תו התקן "חי בריא", מזון איכותי ובריא יותר, בשקיפות וביטחון לגבי מקור המזון ואופן הפקתו, פיקוח אחר המוצר בזמן גידולו במשק ועד שהוא מגיע לצלחת שלנו.
בתפריט הספיישלים מגוון מנות של בשר נא,כבוש ומעושן בטכניקות שונות:
ויינות לבנים מיוחדים שנפתחו לכוסות כמו ספרה פירסט פייג', לה ג'אמל אורנג',
מראווי רקנטי. אני בחרתי ביין לבן אם כי יותר לכיוון הכתום – אורנג' ,לה ז'אמל , צרפת. יין כתום טבעי יבש, מיוחד וארומטי.
מראווי רקנטי. אני בחרתי ביין לבן אם כי יותר לכיוון הכתום – אורנג' ,לה ז'אמל , צרפת. יין כתום טבעי יבש, מיוחד וארומטי.
הזמנו טטאקי – סינטה כבושה,מדיום ריר, צבעה ורוד בוהק ומגרה. הגיעה על קרם סלק בלסמי מתקתק שהוספנו פרוסות צ'ילי חריף לאיזון הטעמים.
טרטר פרבז'ה – פילה בקר קצוץ עטוף בקראסט פרמז'ן, צ'ילי, בצלי שאלוט, צלפים, וורצ'סטר, ג'ק דניאל, חרדל, בלסמי מצוצם, סומק וחלמון ביצת שלו.
הטרטר – קלאסיקה של המטבח הצרפתי שזכתה עם השנים לגרסאות שונות ברחבי העולם.
הטרטר פה נהדר הוא נעטף במליחות הפרמז'ן ובנעיצת מזלג קלה החלמון צבע את המנה בצהוב ועטף אותה בטעם קרמי.
דליקטסן – בשרים מהמעשנה- פרוסות אנטריקוט בקולי דובדבן, הוגש לצד קורנישנים, בצל סגול, צנימים, חזרת וחרדל ביתיים. לרגע הרגשתי כמו בכץ בשרים.
וכמובן- הסטייקים המעולים של NG איך לא, נתחי בשר על העצם מפרות מבכירות ביישון יבש.
בחרנו בפריים ריב, אנטריקוט על העצם, 650 גרם, מידת עשייה מידיום כמובן. הוגש לוהט עם עם חמאה מומסת- אין על הצליל הזה של הסיזילינג , כזה סקסי
הוגש לצד גרטן גרטן (מצרפתית: Gratin, "מוקרם"), תבשיל קדירה מהמטבח הצרפתי, המצופה גבינה או פירורי לחם בחמאה ונאפה. הגרטן פה מפרוסות דקות של בטטה עם צ'יפוטלה מעושן.
היה ערב מעולה, אוהבת את הבשרים המעולים של Ng – תמיד כייף לחזור לפה.
אירוע הבא במתכונת כזו ביום שלישי ב 29.8
מסעדת NG
יהודה החסיד 15, תל אביב-יפו
תפריט: ngrestaurant.co.il
טלפון: 03-5167888
טלפון: 03-5167888
קליק אחד ואתם.ן ב- אתר מסעדת NG
כתיבת תגובה