פופ אפ חדש לקיץ של המבורגרים NGburger בפלורנטין

פופ אפ חדש לקיץ של המבורגרים NGburger בפלורנטין

מסעדת NG נווה צדק היא אחת מסעדות הבשר הטובות והאהובות עלי. בתחילת תקופת הקורונה (לפני 3 שנים לערך) הם יצאו במשלוחים של ההמבורגרים המעולים שלהם ועכשיו הם פתחו בהרצל 77 בפלורנטין איפה שהייתה פעם מסעדת נינה פופ אפ לקיץ עם אותה קציצת המבורגר המעולה שלהם.
שם המקום הוא NGburger
במקום דלפק ומאחור מטבח פתוח, מספר שולחנות בפנים בחלל הממוזג ומקומות ישיבה בחוץ, ממש על רחוב הרצל הסואן.
תפריט גדול על הקיר, שני סוגי המבורגר: זה שנמכר גם במסעדה 220 גרם -48 ש"ח
וסלים בורגר, 120 גרם – 39 ש"ח.
יש תוספות משדרגות ומושחתות כמו גבינת צ'דר מומסת, בצל מקורמל, בייקון בקראסט מייפל, כבד אווז ועוד.
טעמנו בירה סמודי מהמותג של קרלסברג- לגמרי האלכוהול המרענן של הקיץ:
הזמנו 2 בירות לומה-קרלסברג, 12 ש"ח ,מחיר אטרקטיבי למדי !
שתי ארוחות, כל אחת ב-67 ש״ח, בורגר, צ׳יפס ובירה:
האחת, המבורגר 220 גרם עם פטריות רעמת האריה טריות שמרקמן חצי ענני וטעם אוממי – שאני כ"כ אוהבת.
בתוך לחמניה רכה קציצת המבורגר מעולה, הבשר נחתך בגסות, הקציצה רכה ועסיסית. תיבול מינימלי – אחת הטובות שאכלתי ואני לא מגזימה.
מידת עשייה מידיום, כל כך רך עסיסי מלא מיצים וטעמים. הוספנו גבינת צד'ר מומסת ככה מעל בסקסיות.
מתפרצת 😛
הירקות הגיעו בצד: עגבניה, פרוסות בצל סגול, חסה קורינשון. משום מה חשבתי זה סלט ולא הוספנו אותם להמבורגר,האמת שהיה אפילו טוב יותר בלעדיהם.
שידרגו לצ'יפס עם גבינת צ'דר מומסת וחלפניו.
ארוחת המבורגר השניה, כללה המבורגר 220 גרם, אותה קציצה עסיסית ומדהימה, עם תוספת של ריבת שרי ג'ינג'ר ופרוסת כבד אווז ושבבי קקאו ולרונה-
גם קציצה מעולה וגם כבד אווז just kill me already
בצד רטבים הום מייד: שום פלפל שחור, מנגו צ'יפוטלה, חרדל אננס וקולי דובדבנים.
קינחנו עם גלידת פופקרון מיצרן בוטיקי שהייתה טעימה – חביבה.
טוב, נראה לי שמדובר בהתמכרות החדשה שלי להמבורגר של Ng – מושלם, ללא ספק אחד הטובים בעיר.
וזה עוד קרוב אלי הביתה – הלך עליי 🙃

NGburger
.פלורנטין 43, תל אביב-יפו
טלפון: 054-9998181

נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *