חדש על המדף – סדרת פרמיום חדשה למעדני יחיעם: פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף.

חדש על המדף – סדרת פרמיום חדשה למעדני יחיעם: פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף.

מאז ומעולם תמיד אהבתי סנדוויצ'ים טובים, זה הקומפורט פוד שלי לגמרי.
פשוט תקתקתי ארוחה זריזה בזמן קצר בתוך בגט לבן קראנצ'י את הנקניק של יחיעם צלעות אסאדו על האש, קצת מריחה של מיונז וחרדל, קצת חסה
וזה סגר לי את פינת הקריוויניג לסנדוויץ' טוב.

"מעדני יחיעם" מרחיבה את סדרת הפרמיום שלה בשלושה מוצרים חדשים: פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף.
נתח שלם של חזה הודו מעושן, נתחי צלעות בקר מעושנים וצלויים על האש וכתף בקר צלוי, המיוצרים בתנאי בוטיק במפעל הגלילי של יחיעם.
הנקניקים בעלי טעמים ומרקמים ייחודיים,המוצרים משובחים ואיכותיים ביותר, בטעם עשיר של מעדניית בוטיק.
ללא גלוטן, כוללים אחוז גבוה של חלבון ומשווקים לצרכן באריזות בשירות עצמי ובמעדניות.
הנקניקים מצטרפים לסדרת נקניקי הפרמיום המצליחה של מעדני יחיעם הכוללת מעדני בשר בסגנון עולמי בהם: סלמי סרוולט קלאסי ובסגנון הונגרי,  סלמי צרפתי , סלמי הרץ, קורנדביף, פרושוטו עגל ועוד.

פסטרמה מהמעשנה:
פסטרמה הודו מנתח שלם העוברת עישון איטי עם עץ בוק, בעלת צבע טעם ומרקם ייחודיים. הפסטרמה עם 20% חלבון ו-2% שומן בלבד, ללא גלוטן.
צלעות אסאדו על האש:
צלעות בקר מעוצבים, מעושנים וצלויים "על האש" המיוצרות בתהליך צליה ארוך על פי מיטב המסורת הארגנטינית. הצלעות עם 16% חלבון, ללא גלוטן.
רוסטביף:
נתח שלם של בקר העובר תהליך צליה בטמפרטורה גבוהה לקבלת טעם ומרקם ייחודיים. הרוסטביף עם 19% חלבון ו-3% שומן בלבד, ללא גלוטן.

כשר בהשגחת הרבנות הראשית.
מחיר מומלץ לצרכן: פסטרמה מהמעשנה כ- 21.90 – 25.90 ₪ לאריזת 180 גרם;
צלעות אסאדו על האש ורוסטביף כ- 26.90 – 29.90 ₪ לאריזת 150 גרם
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.

קליק אחד ואתם.ן בעמוד של מעדני יחיעם בפייסבוק
קליק נוסף לעמוד מעדני יחיעם באינסטגרם

נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *