A.V Room – רופטופ באשדוד עם קוקטיילים ומנות דגים סופר יצירתיות שאתם חייבים להכיר

A.V Room – רופטופ באשדוד עם קוקטיילים ומנות דגים סופר יצירתיות שאתם חייבים להכיר

טוב את הרופטופ הזה A.V room wine&champange bar באשדוד סימנתי מזה זמן מה. גל הבן של אידי דגים (מוסד ידוע אהוב וטוב למאכלים מהים מזה כ-3 עשורים) פתח רופטופ, בר מסעדה בגג במרינה באשדוד עם נוף מדהים ובריזה מהים. החלונות משקיפים על הים והסירות העוגנות.

התפריט ים תיכוני, מבחר דגים נאים ומנות מהטאבון בניצוחו של חיים קדוש, שף צעיר ומבטיח אשר התמקצע בפסקדו – מסעדת דגים כשרה ששמה הולך לפניה. מנות לא רק יפיפיות בצלחת שנראות כמו ציור אלא גם טעימות ומדוייקות.
תחילה הזמנו קוקטיילים מצויינים, אני בחרתי בקוקטייל גרין סמאש- ג'ין, ליים, בזיליקום ונענע, שהיה בחמיצות הטובה ובועטת.  גם לא היה מתוק מדי שזה מצוין עבורי, כי ככה אני אוהבת את הדרינגק שלי חמוץ ועם כמות טובה של אלכוהול.
הזמנו מנת פתיחה מושלמת – פוקאצ׳ה חמימה שיצאה מהטאבון במרקם אוורירי עם מטבל עגבניות ולאבנה חצילים מעולה.
סלט אנדיב הנדיב – סלט חסות, אנדיב, נענע, פירות העונה וגבינת עזים.
סלט גדול וטרי, עם עלים טריים ורעננים, פרוסות תפוחים דקות ברוטב ויניגרט מתקתק, גבינת עזים מלוחה ועדינה בטעמה ושקדים קלויים וקראנצ'ים שהעניקו טקסטורה נוספת למנה  מעל. סלט משגע (:
התענגו על מספר מנות דגים מעולות:
סשימי טונה הדרים, ברוטב ויניגרט לימונים ומעל בצל ירוק ובזיליקום.
מנה שלא רק נראית יפייפיה על הצלחת אלא גם טעימה מאד. פרוסות הטונה האדומה היו רכות עצו חמאה והן שחו ברוטב ויניגרט לימונים חמצמץ ומושלם, עם נגיעות של בזילקום מעל -מושלם !
ברוסקטה טונה, טונה אדומה, סויה, סלסה ,ג׳ינג׳ר, צ׳ילי ושאלוט.
הטונה נקצצה לידי קוביות קטנות שהיו בטעם עדין וחמאתי והונחו על ברוסקטה רכה עם סויה וג'ינג'ר מהמטבח האסייתי ועיטורי בצל ירוק מעל.
ביס שכולו ענוג צרוף, טריות מהים לצלחת:
כרישה מקורמלת, גבינת המאירי וזעתר.
עלי כרישה עדינים צלויים למידת התקרמלות מתוקה עם חריכה כזו טובה של הצלייה ופירורי גבינת המאירי מעל.
מנה פשוט מצויינת.
ריזוטו סלק עשוי לשלמות 😋, קרם סלק, גבינת המאירי ושקדים קלויים.
מנה ששובה את העין והלב.
שתי ברוסקטות מחלה רכות  שנצלו ונהפכו לקראנצ'יות עם מטבוחה מעל – הכי טעימה שאכלתי בחיי- ואני לא מגזימה !!!  המטבוחה בבישול ארוך  נהפכה למעין ריבה מתקתקה עם צ׳אנקים של דג לברק טרי-לבן ובוהק בצבעו ורך כל כך עם יוגורט עזים רענן, מה אגיד- ביס מושלם!  מעל הכל – גרניש של בצל ירוק.
ממשיכים עם קוקטייל נהדר, שדות תותים שמו , וודקה, פימס, סירופ תות, ג'ינג'ר אייל ובזיליקום:
לברק כרישה – פילה לברק בטאבון שמצלה לידי שלמות עטוף בכרישה וזוקיני, עגבניות ושום ובזיליקום -מעין רטטוי, תבשיל חמים ומלא טעם.
לצד שמנת חמוצה רעננה וזעתר טרי, ותפוחי אדמה קטנים ששחו בכל הרוטב הנפלא ובשמן זית איכותי.
קינחנו עם ברד פודינג מצוין עשוי מקרואסון, כדור גלידה וקרמל, סיום מושלם לארוחה פשוט מעולה 👑👑👑
A.V Room
אוניון 5 אשדוד.
ראשון-חמישי, שבת 18:00-00:30
קליק אחד ואתם/ן בעמוד הפייסבוק של A.V room wine&champange bar
קליק נוסף לעמוד באינסטגרם של A.V room wine&champange bar

 

 

נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *