לה טיגרה הפיצה הנאפולטאנית מפלורנטין משיקה אפרטיבו שמח עם מגש דליקטסים מרנין
ביקור נוסף עם חבר ב- לה טיגרה La Tigre פיצה נאפוליטאנית מעולה ביי דה בוק בפלורנטין תל אביב.
כתבתי עליה פה ב- לה טיגרה ב-EASY


הזמנו כרובית שהרוטב שלה הוא זה שעושה את כל הטעם: איולי צלפים, שקדים וקראנץ' עשבי תיבול.

הפיצות מבצק שעובר התפחה 3 ימים. כל חומרי הגלם ,העגבניות, הקמח והמוצרלה היישר מאיטליה. הפיצות מוגשות עם מספריים ומלקחיים.
בסיס הפיצה דק והשוליים תפוחים ומנומרים ,בצק אוורירי רך וטעים.
אכלנו פיאמה – רוטב תרד,תפו"א, מוצרלה, שמנת חמוצה, בצל ירוק, צ'ילי חריף ומטבל איולי לימונצ'לו נענע.

וגם מרגריטה קלאסית עם פפרוני, רוטב עגבניות מעולה ; מוצרלה, שמן זית בזילקום.

קינחנו עם אננס מהטאבון עם גלידת קוקוס וקראנץ' אננס.
האננס מעט חמוץ והשתלב נהדר עם גלידת הקוקוס. קינוח בניחוח אקזוטי – טעים מאד.
האננס מעט חמוץ והשתלב נהדר עם גלידת הקוקוס. קינוח בניחוח אקזוטי – טעים מאד.

מקום טיל – לא מאכזב אף פעם 

אפרטיבו ימים שני עד חמישי 17:00 – 19:00.
כתיבת תגובה