ארוחת הבוקר החדשה בקפה 99 – מלון דן תל אביב

ארוחת הבוקר החדשה בקפה 99 – מלון דן תל אביב

אני בשבוע חופש 😊 לפני תחילת עבודה חדשה וכל מה שבא לי זה  לטייל ברחובות תל אביב, לשבת על כוס קפה מול הים עם ספר ולאכול במסעדות שוות. להרגיש כמו תיירת בחוסר מעש מושלם ולהינות מהרגע. קבעתי עם חברה לספוג קצת שמש חורפית בקפה 99- במלון דן שם מגישים ארוחת בוקר מפנקת.

כי אין יותר מושלם מ-Breakfast עם נוף מדהים של חוף הים בתל אביב.

ארוחת הבוקר ב-CAFÉ 99 פתוחה לקהל הרחב, משלבת בר בולנז'רי ופטיסרי, מנות פתיחה המוגשות למרכז השולחן, שתיה חמה וקרה ומנות עיקריות.
הארוחה בניצוחו של השף עובד אלפיה, מטבח אקלקטי עם נגיעות ישראליות, תוך שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים ממשקים מקומיים. בבופה מוגשים מבחר לחמים ומאפים, בריושים, קראוסנים במילוי קרמי עשיר, עוגת גבינה ועוד.
גבינות בוטיק:
חציל על האש וטחינה עם סחוג ירוק, זיתים, מטבלים כמו גווקאמולי, פסטו, צזיקי ועוד לצד סלטים טריים.
ארוחת הבוקר של CAFÉ 99 במלון דן תל אביב כוללת משקאות חמים, מיצים סחוטים טריים, קוקטיילים ויין בתוספת 25 ש"ח.
אנחנו בחרנו באפרול שפריץ, קר ומרענן:
ברגע שהתיישבנו הזמנו קפה חם והתרווחנו על הכסא והשקפנו על הים המביט מחלונות הענק. אחרי מספר רגעים המלצר הגיע עם מנות ראשונות וסלטים המוגשים למרכז השולחן: סלמון כבוש, סלט קיסר-רוטב קיסר ופילטים של אנשובי, סלט שוק-ירקות טריים חתוכים גס וערוק-לביבות ירק עיראקיות עם ציזיקי.

הלכתי לעבר הבופה העשיר והתחלתי לקחת את כל הפינוקים בארוחת בוקר שאני כך כל אוהבת כמו גבינות בוטיק-סנט מור, ברי ועוד כל מיני גבינות קשות שלא זיהיתי אבל העמסתי על הצלחת כי אני סאקרית של גבינות עם לחם טוב וחמאה.
מתקדמות עם מנות עיקריות לבחירה כגון:
ביצה עלומה, אבוקדו, עגבנייה על האש, זיתים מיובשים, כוסברה, פלפל חריף ולחם אברהם.
בנדיקט – ביצים עלומות, סלמון, רוטב הולנדז ומאפינס.
אומלט / אומלט חלבונים / ביצי עין מטוגנות – תוספת ירקות, פטריות וגבינת גאודה.
ארטישוק ירושלמי, ביצה עלומה, גבינת ברי ורוטב הולנדז.
מסבחה עדשים, כרובית צרובה, כוסברה וביצה קשה.
קרוק גרוייר, ביצה עלומה ובשמל פטריות.
ברד פודינג, קרם שנטילי ופירות אדומים.
מוזלי, פירות העונה, גרנולה, יוגורט ודבש.
אבל לא לפני שאני מזמינה עןד קפה הפוך:
🍳 אכלנו בנדיקט, ביצים עלומות ,סלמון כבוש -בכבישה במקום, רוטב הולנדייז צהבהב ועשיר. הוגש על מאפינס מעין פנקייק עגול תפוח.
החברה מאד נהנתה.
🍳 קרוק גרוייר, פרנץ' טוסט רך עם ביצה עלומה שחלמון הביצה נזל בנעיצת סכין קלה צבע את המנה בצהוב עז דבר שלא רק הוסיף צבע משגע למה אלא הוסיף גם בטעם ובשמל פטריות. שילוב נהדר.
.
ארטישוק ירושלמי, ביצה עלומה, גבינת ברי ורוטב הולנדז.
אז אם בא לכם/ן להתפנק ולפתוח את היום באווירה נעימה ולהינות מארוחת בוקר מפנקת ומגוונת עם נוף לים, זה המקום בשבילכם/ן.
תשאירו מקום קצת לכל המתוקים שאחרי:
.
מסעדת CAFÉ 99 במלון דן תל אביב
הירקון 99 תל אביב
פתוחה לקהל הרחב בימים א'-ה', בין השעות: 08:00-11:00 בבוקר, כשמחיר הארוחה הינו 120 ₪ למבוגר.
הזמנות בטלפון: 03-5202492 או בלינק: הזמנות דרך Tabit
מצ"ב תפריט:
היה FUN  אז ביי
נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *