SMOKE TALK, קונספט בוטיק לאירועים על טהרת הבשר המעושן,

SMOKE TALK, קונספט בוטיק לאירועים על טהרת הבשר המעושן,

חמישי בערב יצאנו לארוחת ערב בסגנון בשר מעושן של Smoke talk. הגענו לבית מהאגדות, קרנבולה שמו בישוב נעלה ליד מודיעין, בתוך חצר מקסימה באוויר הצח ובאווירה מהייחודיים שיש. בחצר המגניבה בריכת שחייה ופינות ישיבה מפנקות. יכולה להבין בקלות למה עושים שם הרבה מסיבות רווקות.

אבל אנחנו הגענו לארוחת בשרים מהמעשנה כאמור של Smoke talk, ארוחה המתבססת על בשן מעושן בשיטה המסורתית, עצים ועשן.

קונספט בוטיק לאירועים על טהרת הבשר המעושן, אירועים פרטים ועסקיים כאחד. הקונספט שלהם הוא ב"הטעמת" האירוע ללקוח.
הם עורכים ערבי אירוח פתוחים לקהל, הרשמה חופשית ותפריט קבוע מראש, פיקס פרייס.
עושים אירועים פרטיים בבית הלקוח או בחצר מקסימה כמו שאנחנו היינו.
השולחן היה ערוך ומחכה לבואינו עם סלטים, קרפצ'יו, שתייה קלה ובקבוקי יין:

פתחנו את הארוחה עם יין אדום ונשנשנו קרפצ'יו בקר ברוטב בלסמי תאנים:

.

וגם חציל קלוי עם טחינה:

אט אט החלו להגיע מנות לשולחן:

מיני צ'וריסו:

 סלמון מעושן בשום קונפי.

 

המשכנו עם חזה אווז מעושן ברוטב דובדבנים מוקפץ ביין אדום שהיה עסיסי.

שווארמה פרגיות מעושנת שהייתיה עסיסית והוגשה על פוקאצ'ה זעתר ושום עם עמבה וטחינה:

מנה שאהבתי במיוחד זו מנה מהמטבח הבוכארי, אשפלאו, צוואר טלה מעושן ומבושל עם אורז וגזר. הבשר רך שומני ומלא טעם.

אסאדו עגל חלב מעושן, כל כך רך שלא צריך לחתוך אותו עם סכין, מספיק נעיצת מזלג.

.

"קינחנו" באונטריב מעושן, הוגש על וופל בלגי ורוטב פירות יער. תענוג:

ולקינוח המתוק של הערב, מלבי מחלב קוקוס – פרווה:

עד הפעם הבאה

 

נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *