רנו אמיליה RENO EMILIA, ביסטרו משפחתי ישראלי ברמת גן
ארוחת ערב קלילה עם חבר ב- RENO EMILIA רנו אמיליה , דיינר ישראלי בלב מתחם הבורסה ברמת גן, באיזור המגדלים הגבוהים צמוד לתאטרון יהלום.
מדובר על ביסטרו ישראלי המשלב מטבח קלאסי ומודרני בניהולו של השף ברק אשכנזי. ברק והצוות שבניהולו חורטים על דגלם שימוש בחומרי גלם מובחרים וטריים. מסעדה המתאימה לכל המשפחה. בצהרים המסעדה שוקקת חיים ומלאה בשלל עובדי חברות הבאים ליהנות מארוחת צהרים, לאחר יום העבודה מגיעים לרנו אמיליה שמציעה תפריט אלכוהול נשנושים ומוזיקה טובה, לצד תפריט יינות עשיר הכולל יינות ישראליים לצד יינות מכל רחבי העולם.
תפריט המסעדה מורכב ממנות ראשונות, המבורגרים וכריכים,בשרים, פסטות טריות – עבודת יד שמכינים במקום, דגים וסלטים, כאשר ניתן להזמין את כל המנות טבעוניות. יש גם תפריט קינוחים מגוון, לצד תפריט מנות ילדים עשיר.
מנות טריות יוצאות בקצב מהיר מהמטבח.
הזמנו בירה קרה וצוננת וכוס יין לבן יבש וחלקנו שתי מנות ראשונות:
חציל שרוף, טחינה סמיכה, סלסת עגבניות ופרוסות פלפל חריף, מנה די גדולה וטעימה.
לצד כבד קצוץ טעים, הוגש עם ריבת בצל וטוסטונים:
המשכנו עם מנות מהמטבח האיטלקי, כאמור הפסטות במקום הן בעבודת יד.
הזמנו פפרדלה סלמון, תרד, לימון, שום קונפי, שמנת ופרמז'ן. על צלחת אובלית קיבלנו פסטת פפרדלה עטופה ברוטב שמנת, עם שום קונפי וצ'אנקים של דג סלמון, תרד, זסט לימון ופרמז'ן.
דג על פסטה, פילה לברק טרי צרוב על הפלאנצ׳ה מוגש על ספגטי אליו אוליו.
ניכר כי הדג טרי, בשרו לבן ורך. הדג נצרב על הפלאנצ'ה בצורה מושלמת. הוגש על ספגטי ברוטב האליו אוליו, שהפשטות שלו מובאת כבר בשמו , ספגטי בשום ושמן באיטלקית, הוא בעצם הגרסה הבסיסית ביותר לשלל רטבים אחרים. מנה מצויינת, ממש אהבנו אותה וחיסלנו אותה עד תום.
קינחנו עם עוגת גבינה ניו יורק סטייל עם רוטב אוכמניות חמצמץ שמאזן את המתיקות.
לסיכום, האווירה פה משפחתית ונעימה, המנות אסטטיות ונדיבות בגודלן.
אווירה ושירות לבבי, אידאלי לעסקית צהריים, ארוחה משפחתית במחיר משתלם לכל כיס.
רחוב דרך אבא הילל 7, רמת גן.
בגזרת האירועים, המקום מציעה מקום קטן ואינטימי לחגיגות משפחתיות ואירועים מצומצמים ברוח התקופה עם תפריט מגוון, אפשרויות לעיצוב המקום וחניה נגישה (ברחוב בכחול לבן ובחניונים מסביב).
בערבים האירועים הינם לעד 60 איש ובימי שישי בבוקר עד ל-120 איש.
כתיבת תגובה