סטולרו, מסעדת חוף במרינה בחוף גורדון בתל אביב
שברנו שגרה אחרי העבודה וקבענו להפגש ב- מסעדת סטולרו Stolero Restaurant בטיילת בתל אביב, סמוך לבריכת גורדון. הגענו בשעת שקיעה ונהנינו מבריזה נעימה, נוף מדהים לסירות במרינה והים ⛱ זה פשוט מוש.
חלל המסעדה רחב ידיים ומאד בשיקי, תחושה של חופש וחו'ל באוויר. יש עמדת די ג'י ומוזיקה בסבבה
לבעלי סטולרו, אמור קנצפולסקי ורוני מזרחי, היסטוריה בתרבות החוף התל אביבית מראשוני קהילת הגולשים בישראל ומבעלי הבננה ביץ' המיתולוגי, ועבורם זו סגירת מעגל של הרומן המתמשך עם מקום הבילוי בו העבירו את שנותיהם הצעירות. בהקמת המקום השניים חברו לשף שאולי עזרא (31), בוגר בית הספר תדמור וקורדון בלו פריז, עזרא מתמחה בבישול איטלקי וצרפתי ואף למד בישול בישול בתאילנד.
מנות בתפריט מהמטבח הים תיכוני, מנות פתיחה לצד מגוון מנות עיקריות, דגים ובשר.
פתחנו את הערב עם קוקטייל חמצמץ וכוס יין אדומה לחברתי:
בחום הזה הזמנו שתי מנות ראשונות רעננות:
סביצ'ה סלמון, קוביות דג סלמון טרי, אבוקדו, כוסברה; טבעות פלפל חריף, רוטב יוזו וחרדל יפני. מנה סופר פרשית, דג טרי ורוטב חמצמץ.
סלט אסייתי קר עם ירקות ירוקים, אצות, עוף קצוץ, רוטב אסייתי ואפונת וואסבי קראנצ'ית מעל.
היה כל כך כייף מול הים, אלכוהול ונשנושים 😉
צ'ירס:
כתיבת תגובה