"פסטה ריקו" משיקה סדרת פסטה פרמיום טרייה חדשה
פסטה פרמיום טרייה בסטנדרט איכות מעולה בקנה מידה עולמי.
הפסטה הטרייה אינה דביקה ואינה מפרישה המון עמילן, היא משביעה ואיכותית, קלה ומהירה להכנה בזמינות ושימושיות ישירות מהמקרר.
היא טעימה להפליא ומזינה, קלה ומהירה להכנה ישירות מהמקרר.
חברת "פסטה ריקו" מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית הנושאת את תו האיכות BRONZE DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות.
פסטה ריקו ידועה בטעם הפסטה המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, שהפכו אותה לפסטה פרמיום הנמכרת במסעדות שף, במעדניות ובבתי אב בכל רחבי הארץ. בנוסף מייצרת החברה עבור השוק המוסדי והפרטי מגוון רחב של פסטות טריות, כדורי פיצה, רוטבי עגבניות וקינוחים בהם פנקוטה, ועוד.
סדרת המוצרים החדשה כוללת פסטה טרייה ב-4 טעמים:
רביולי במילוי גבינות
פסטה מצוננת מחיטת דורום במילוי גבינת ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנה. רביולי טעים ועשיר להפליא משביע, מוכן בקלות במים רותחים ונהדר להגשה עם רוטב רוזה, פסטו, שמנת פטריות וכו'.
רביולי במילוי בטטה
פסטה מצוננת מחיטת דורום במילוי בטטה בצורת ריבוע משונן. רביולי עשיר, טעים להפליא ומשביע, מוכן בקלות במים רותחים ונהדר להגשה עם רוטב שמנת בטטה, שמנת וגראנה פדנה וכו'.
רביולי תרד וריקוטה
פסטה מצוננת מחיטת דורום במילוי ריקוטה ותרד. רביולי עשיר בגבינת ריקוטה ותרד, טעים להפליא ומשביע, מוכן בקלות במים רותחים ונהדר להגשה עם רוטב עגבניות, שמנת וגראנה פדנה וכו'.
פלין פטריות וריקוטה בטעם כמהין
פסטה מצוננת מחיטת דורום בצורת כיסונים מאורכים ייחודיים במילוי פטריות פורטובלו, כמהין וגבינת ריקוטה עשירה. בעל טעם וניחוח עשיר ומיוחד של כמהין. הפלין ניתן להכנה במים רותחים בהרתחה קצרה ונהדר להגשה עם רוטב אל אוליו, שמנת גראנה פדנו, רוזה וכו'.
אני שידכתי לרביולי גבינות רוטב עשוי משמנת, שום, גבינת רוקפור וברוקולי.
יצא פשוט מעדן:
כשרות: מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף.
כתיבת תגובה