פתרון מושלם לעצלנית כמוני שרוצה להכין רוטב בצ'יק. הפעם הכנתי פטוצ'יני צבעוני של Rainbow pasta, בגנון אליו אוליו יצא משגע.

הרתחתי מים בסיר, שמתי מלח ואת הפטוצ'יני לבישול קצר. במחבת עם שמן זית הוספתי שום כתוש, עגבניות מיובשות קצוצות, פטרוזליה, מלח, פלפל שחור ופלפל צ'ילי גרוס שהוסיף פיקנטיות טובה לרוטב שעטף את כל הפטוצ'יני.
כמה פשוט ככה טעים. 
ללא הספק הצבע סופר מגרה ושובה את העין.
בפעם שעברה הכנתי רביולי ריינבו במילוי תרד ורביולי ריינבו במילוי גבינה בחמאת לימון. בצק הרביולי מצוין במילוי עשיר של תרד וגם הגבינה היה מצוין.
השתלב נהדר בחמאת לימון ויצא מושלם !