שבת בבוקר ראינו שהולך להיות יום יפה ועוד בחודש פברואר, אמצע החורף זה לא עניין של מה בכך. התארגנו על מנגל לארוחת צהריים קרינבורית במיוחד. תחילה נשנשנו מיני עראיס חמודים במילוי כבש שהחבר הכין שטבלנו בטחינה ועמבה, נשנושון בשרי ככה לפתוח לנו את התאבון לבאות. המשכנו עם המבורגרים טלה של האחים בדוסה, חובבי בשר, עישון וצלייה המכונים הבדוסות. את ההמבורגרים קיבלתי ביום חמישי, היום בו הם עושים משלוח למרכז הארץ מאשקלון.
Ben Badosa ואחיו Miki Badosa
בשר מעושן הוא טרנד חזק שלא חולף ורק הולך ומתגבר, זה כנראה משהו בתרבות שלנו בDNA בטבע האנושי הצורך הזה להפגש לארוחה קריניבורית סביב מדורה או לסרוגין לצד מעשנה שצולה את הבשרים שעות בחום מבוקר. בן ומיקי בדוסה, אחים מאשקלון המכונים הבדוסות שמארחים אירועי בשר מעושן סוחפים, אירוח בסגנון משתה עם מוזיקה, אלכוהול ובשרים מעושנים. טרום הקורונה, הם ערכו מפגשים ובהם התכנסו באוהל מדוגם בחצר והגישו תפריט עשיר עם מנות בשר במשקל ממוצע של 1 ק"ג בשר מעושן לסועד. נתחים כמו אסאדו, כתף וספריבס טלה, אווז מעושן, פיקניה ועוד לצד סלטים לפתיחה וקינוח בסוף. באותו הערב הם מלמדים על הנתחים השונים, תיבול וראבים וכן על הדלקה ותפעול של המעשנה בצורה נכונה.
אז הרבה זמן שאין סדנאות וערבי אירוח, בזמן הזה בן ומיקי עבדו על מספר מתכונים למוצרים חדשים.
שני המוצרים הראשונים הם המבורגר טלה והמבורגר בקר מזן אנגוס.
100% בשר טרי ותבלינים ללא תוספות מיותרות.
המבורגרים עלו על גריל בסטאפ 2zone fire, יצאו ב-56 מעלות פנימי. קציצת ההמבורגר טלה קיבלה פסי חריכת הגריל שזה מוסיף גם רבות לטעם.
מסת קציצת הטלה בטעמים עדינים. הקציצה עסיסית ורכה, היא נצלתה יפה על הגריל ולא התפרקה- לא עניין של מה בכך. החבר על המנגל התפרע עם כל התוספות והסלטים בהשפעת תורכיה שהתלוו להמבורגרים המצויינים של הבדוסות. טירוקופטרי-מטבל פיקנטי של פטה מוקצפת עם פלפלים סלטים, גזר חריף, פטריות מוחמצות ,צזיקי, עמבה, סלק מוחמ וצ'ימיצ'ורי. ההמבורגר כל כך עסיסי, הוצאנו אותו מהגריל במידת עשייה מידיום,פשוט מושלם וג'וסי. כל ביס ממנו הוא ממכר, לרגע אחד הרגשנו כמו במסעדה, הכל היה בול במקום.
אפשר לראות כמה ההמבורגר סופר ג'וסי:
בנוסף אכלנו קבב עסיסי על שיפוד כזה בסגנון כמו של פעם בקטע טוב, בתיבול מינימלי, הבדוסות נתנו פה לבשר לדבר. הקבבים ישבו באיזור הפחות חם וקיבלו עשן עצי תפוח בנוסף על חום מהגחלים.
הזמנות עד יום רביעי בוואטסאפ -0546842462 בן, המשלוחים מתבצעים בימי חמישי.
מגיעים גם למרכז הארץ.
65 ש"ח לקילו, בכל חבילה 4 יחידות המבורגר כ-250 גרם ליחידה.
35 ש"ח משלוח.
ההמבורגר מיוצר במפעל "ג'וליה מעדני בשר".
כשר חלק.
כתיבת תגובה