SE TU פיצה נאפוליטאנית מדהימה בראשון לציון, לאיסוף ב-T.A או במשלוח הביתה

SE TU פיצה נאפוליטאנית מדהימה בראשון לציון, לאיסוף ב-T.A או במשלוח הביתה

טוב נראה לי שאין צורך להסביר בקריווינג הזה לפיצה yes? תכל'ס עלינו בכמה רמות בשנתיים האחרונות בכל הקשור לפיצות איכותיות עם הופעתן של פיצות נאופליטאניות מבצק מחמצת שפרצו לחיינו בסערה ויש על מה. הפעם הזמנו פיצה נאפוליטנית של הפיציואלו ושף קונדיטור סטפנו גרלה מפיצריה SE TU – סה טו. אם תהיתם/ן לגבי השם אז פשוט סה טו, בתפריט יש רק פיצות אמנם פיצות מעולות שזה עולם ומלואו, סאטו ודי!
פיצאיולו סטפנו גרלה עלה מאיטליה ופתח פיצה נאפוליטנית בראשון לציון. פיצה SE TU היא תולדה של אהבה זוגית, אהבה לבצק, לחומר גלם ולמסורת.
סטפנו, פיצאיולו מוסמך ושף קונדיטור, שגדל בצפון איטליה, בעיירה Bordighera. שם, במטבח של סבתו, למד את מסורת העבודה עם בצקים ואת הכנת הפיצה למד ב Accademia Nazionale Pizza Doc. אבל את אהבתו לפיצה נאפוליטנית קיבל מהפיצאיולו Salvatore Lioniello, הידוע בפיצות הנאפוליטניות שלו.
סטפנו טייל בעולם ועבד שנתיים באוסטרליה, שם הכיר את מאי הישראלית, התאהב, וכיום חי איתה בראשון לציון.

הפיצות של SE TU הן שיר הלל לנאפולי. סטפנו יוצר בצק מחמצת ביגה שעובר תסיסה מוקדמת והתפחה של 48 שעות.
כל הפיצות בגודל 36 ס"מ, השוליים שלהן עבים- כך שניתן להרגיש היטב בבצק הנפלא של סטפנו, והחלק הפנימי דק ומשאיר מקום לטעמים של הרוטב, המוצרלה והתוספות.
הפיצה עם שוליים עבים ואווריריים ,מרגישים את הבצק הנפלא ובסיס הפיצה הוא דק ומעליו תוספות יצירתיות.
הגבינות ב-SE TU ממחלבות בוטיק כמו עברי וכפר תבור, הירקות מחקלאים מקומיים והעגבניות מאיטליה.
הפיצות נאיפות בטאבון אבן מיוחד ב-450 מעלות בו הפיצה מסתובבת ומקבלת את החום האופטימאלי בכל צדדיה.
אז מה בתפריט? פיצות נאופליטאניות עם בצק תפוח בצדדים: מרגריטה קלאסית-רוטב עגבניות, מוצרלה ועלי בזיליקום, פיצה עם רוטב עגבניות ואנשובי אורטיז, ויש גם עם פפרוני ופלפל חריף, פיצה עם מוצרלה טרייה, גבינת עיזים, עגבניות מיובשות ובצל ירוק, פיצה עם ארטישוק – אורוגולה, קרם בלסמי ופרמז'ן, פיצה עם קרם פולנטה, מוצרלה טרייה, פטריות, שמן כמהין ופטרוזיליה ועוד.
לטבעוניים-  ניתן להחליף כמעט כל פיצה עם גבינת קשיו איכותית של פלנטי.
אז זה מה שהזמנו ונהנינו:
סלט פתיחה, חסה, אורוגולה, עגבניה, בצל סגול, פטריות, בייבי מוצרלה, ברוטב בלסמי, פבסטו ופרמז'ן. סלט קליל ומרענן שכלל ירקות טריים, רוטב בלסמי, בייבי גבינת מוצרלה וענני פרמז'ן שכיסו את הכל. 

עם קבלת הפיצות קיבלנו הוראות לחימום לפיצה ב-180 מעלות ל2 דקות.
פיצה אחת עם בייקון, מוצרלה טריה, מוצרלה מעושנת, בצל ירוק ופלפל שחור גרוס.
הבצק מחמצת נהדר, השוליים תפוחים במרקם ענני ובסיס הפיצה דק ומעליו בייקון מעושן ושמנוני, שפע מוצרלה ובצל ירוק מרענן.
פיצה נוספת, פיצה עם רוטב עגבניות, מוצרלה טריה, פפרוני ופלפל חריף.
הבצק גם פה נהדר, שוליים תפוחים עם מרכיבים איכותיים בלי יותר מדי תוספות והפרעות מיותרות. על בצק הפיצה נמרח שפע של רוטב עגבניות  טעים ואיכותי שהורכב מעגבניות מאיטליה יחד עם פפרוני ומעט  טבעות פלפל חריף ירוק, כזה שמאתגר את החך. לא כמות גדולה של פלפל חריף, אלא כמות מעטה שמספיקה לתת מעט טון וחריפות בקטנה, כזו שלא תשלט על הטעמים.
הפיצות הגיעו עם פסטו אגוזי מלך ורוטב עגבניות חריף.
בימים אלה יצר סטפנו תפריט פיצות חדש ומאוד יצירתי עם פיצות שהן חגיגה ואף הוסיף יחד עם השף קונדיטור אפיק רזגור, קינוחי פיצה, ביניהם פיצה עוגת גבינה אלוהית, פיצת כנאה ופאדג' שוקולד. כל הפיצות יוצאות במשלוחים, וההמלצה של סטפנו, לקבלת תוצאה מושלמת וטעימה, היא שלאחר הזמנת המשלוח, לחמם את התנור ל-180 מעלות ולשים את הפיצה דקה וחצי לחימום.
אנחנו בחרנו בפיצה עוגת גבינה- עוגת גבינה עם שטרוייזל עוגיות ורוטב פירות יער בצד.
וגם – פיצה כנאפה- כנאפה עם קדאיף בחמאה, פיסטוקים גרוסים, שוקולד לבן ומחית פיסטוק. אהבתי את שיערות הקדאיף הקראנצ'יות שהוסיפו מרקם נוסף לביס מהפיצה יחד עם מחית פיסטוק איכותית בטעמים מעודנים, פיסטוקים גרוסים ושוקולד לבן.
שתי הפיצות הותקנו כאמור מבצק מחמצת בסגנון נאפוליטאני כמובן כמו הפיצות מעל שאכלנו. מאד אהבנו שהפיצות המתוקות שהן למעשה הקינוח שסגר את הארוחה, הן מתוקות אך לא מדי, לא מפוצצות בסוכר כזה שמסחרר את הראש. השכבה מעל הפיצה מתוקה בצורה עדינה ומאוזנת, לא כזו שמכבידה.
אהבנו וזללנו למחרת בחימום קל בתנור.

את הפיצה ניתן לאסוף בטייקאווי (תוך 25 דקות), או דרך משלוח אותו מבצעים טלפונית 077-793-0013
וגם באתר – קליק אחד להזמנה באתר של SE TU
עלויות משלוח 10-15 ₪
מגיעים לכל ראשון לציון, באר יעקב, נס ציונה, גן שורק, נטעים ובית חנן. עובדים עם משלוחה, תן ביס וולט.
פיצה SE TU
רוטשילד 63 ראשון לציון
פתוחים כל השבוע 12:00-00:00

נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *