סינייה כרובית ופטריות בטחינה של "מן האדמה"

סינייה כרובית ופטריות בטחינה של "מן האדמה"

לא מזמן הייתי במעדניית "מן האדמה" והצטיידתי עם פינוקים לשבת ובין היתר הצטיידתי גם בטחינה מצוינת של המותג של המעדנייה "מן האדמה". במעדניה מבחרקולינארי עשיר, תוכלו למצוא פה מבחר עשיר של מעל ל-400 סוגי גבינות מהארץ והעולם, מטבלים, שמן זית, דבש, יינות, דגים מלוחים ומעושנים לצד מטעמי מעדנייה רבים,מוצרים ברמה גבוהה, איכות נפלאה ויש להם מגוון רחב של יינות. המוצרים במעדנייה איכותיים ממיטב היצרנים ונבחרים בקפידה ובהתאמה לקהל הלקוחות.

אפשר לראות את מה שכתבתי על המעדניה לא מזמן אצלי בבלוג -כאן: http://adiezra.co.il/2018/12/blog-post_31.html

המוצרים במעדנייה איכותיים ממיטב היצרנים ונבחרים בקפידה ובהתאמה לקהל הלקוחות. המעדניה כשרה ורבים מהמוצרים מיוצרים במיוחד בעבור הרשת "מן האדמה" כמו טפנדים ו2 סוגי טחינה. אני מאמינה שלא יעבור זמן קצר ונמצא אותם גם בסופרים.

טחינה מלאה מכילה את כל רכיבי גרעין השומשום, כולל הקליפה ועל כן ערכיה התזונתיים הגבוהים.טחינה טהורה נטחנת מגרעיני שומשום משובחים ללא הקליפה. שתי הטחינות מעולות לאכילה כגולמית וגם מתובלת בתוספת לימון,מים ותבלינים.בשבת האחרונה הכנתי סינייה כרובית ופטריות ובחרתי בטחינה הטהורה בהכנת המתכון.
סינייה כרובית ופטריות בטחינה של בני סיידאהוראות הכנה:
מחממים תנור מראש ל-200 מעלות. שמים בתבנית את כל מרכיבי הכרובית, מערבבים היטב ומשטחים לשכבה אחידה. אופים כ-25 דקות עד שהכרובית מזהיבה, במהלך האפייה מערבבים פעמיים את הכרובית בתבנית.מחממים במחבת את שמן הזית ומקפיצים את הפטריות 5 דקות עד להזהבה. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים עם הכרובית ומסדרים בשכבה אחידה בתבנית הסינייה.להכנת הטחינה:
מערבבים את הטחינה עם המלח ומיץ הלימון, ומוסיפים בהדרגה את המים לקבלת טחינה סמיכה מעט. יוצקים את הטחינה על הכרובית ומפזרים מעל את הסומק.אופים כ-10 דקות רק עד שהטחינה מתחממת. מפזרים מעל את הצנוברים והפטרוזיליה ומגישים מייד.
מרכיבים:לכרובית:
1 כרובית בינונית, מפורקת לתפרחות קטנות1/4 כוס שמן זיתמלח גס, פלפל שחור גרוס1 פלפל חריף, נקי מגרעינים וקצוץ2 כפות עלי תימין, מופרדים מהגבעוליםלפטריות:
2 כפות שמן זית500 גרם פטריות שמפיניון זעירותמלח ופלפל שחור גרוסלטחינה:
1/2 1 כוסות טחינה גולמיתמלחמיץ מ-2 לימונים1/2 1 כוסות מים קרים1 כפית סומקלהגשה:
100 גרם צנוברים, קלויים1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה

את הטחינה של "מן האדמה" ניתן להשיג בסניפי המעדנייה:
נתניה
רחוב הבונים 24 א.תעשייה פולג (ספיר)א׳ – ה׳ 20:00 – 10:00שישי 15:00 – 8:00טלפון. 09-7926699דוכני הרשת
שישי 15:00 – 8:00כפר סבא
אנגל 78 דמרי סנטרא׳ – ה׳ 20:00 – 10:00שישי 15:00 – 8:00טלפון. 09-7926699לינק לאתר מן האדמה: https://manhaadama.co.il/

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *