רובינשטיין נתניה – היכל הבשרים שכל פודי וקרניבור חייב להכיר

רובינשטיין נתניה – היכל הבשרים שכל פודי וקרניבור חייב להכיר

בערב חמישי האחרון נפגשתי עם חבר בנתניה בעקבות חשק עז לבשר טוב. מאחר ויש לי כבר כמה חברים תושבי העיר כבר הספקתי להכיר ולאכול במספר מקומות טובים בנתניה. רובינשטיין אחת המסעדת הטובות באיזור שאכלתי בה בעבר ונהנתי בה מבשרים טובים. המסעדה שוכנת במתחם הקולינרי באזור התעשייה פולג במתחם יכין באיזור התעשייה החדש בנתניה.

המסעדה הוקמה על ידי משפחת רובינשטיין שהם שם דבר בעולם הבשר,שם נרדף בנתניה כבר שנים ארוכות לבשר טוב ואיכותי. הכל התחיל ב-1966 כאשר הם הקימו מפעל לבשרים מעושנים במושב אודים. עם השנים צמחה האימפריה ונפתחו שתי מעדניות בשרים משובחים האחת בנתניה והשנייה בנס ציונה. לאור דרישת הלקוחות והצלחת מותג הבשרים הקרים הם פתחו מסעדת בשרים איכותית בנתניה. משפחת רובינשטיין שבבעלותה מעדנייה המתמחה באספקת בשרים איכותיים למעלה מארבעה עשורים.

חלל המסעדה גדול ובעל מראה של פונדק עם קיר לבני בריקס עתיקות שהובאו במיוחד מטירה בלגית בת 250 שנה. המסעדה מעוצבת בסגנון חם,כפרי ומזמין בגווני אדמה עם פינות ישיבה מעץ טיק,בר מפינתי מפואר הבנוי כחצי סהר וקיר ומעשנת בשר מתכתית צמודה אליו. המסעדה בנויה בחלל גדול המכיל 180 מקומות ישיבה ובהם חדר פרטי בקומה שניה ובו 25 מקומות ישיבה. המסעדה מחולקת לשני חלקים: חלק קדמי- מעדניה המוכרת בשרים טריים,נתחים יפים וסקסיים שרק שמחכים שתקחו אותם הביתה ב-Take Away. מעדנים ונקניקים בייצור עצמי שעבור קרניבור מצוי זה התגשמות חלום רטוב.

מאז שמסעדת רובינשטיין נפתחה במתחם הקולינרי של פולג, היא נחשבת לגן העדן של אוהבי בשר באשר הם. היא הוקמה על-ידי משפחת רובינשטיין, משפחה של קצבים ומומחים לבשר, שבוחרת בקפידה נתחים משובחים ומטפלת בהם ביד אומן בכל שלב: היישון, העישון, הטחינה, התיבול וכמובן הצלייה.בתמונה הבר עם מקומות לישיבה ותפריט אלכוהולי רחב:

ברובינשטיין מנות פתיחה כמו: פטה כבד עוף בליווי ריבת בצלצלי שאלוט, קרפצ'יו סינטה, כנפי עוף, חציל בלאדי שלם עם טחינה וסלסת עגבניות, ארטישוק בגריל, קלמרי מטוגן ושרימפס טמפורה. לצד כאלו אלו ישנם גם מבחר מבחר סלטים: סלט ירקות קצוץ, סלט עם פילה סלמון מפורר וסלט קיסר. אחרי עיון בתפריט הוא בחר בבירה קרה וצוננת ואני בחרתי בכוס יין רוזה.

בחרנו בשתי מנות ראשונות, האחת פטה כבד עוף,ממרח כבד עם חמאה בליווי ריבת בצלצלי שאלוט,ריבת עגבניות שרי וצנימי בריוש ביתיים. כבד העוף היה במרקם עשיר וטעים, אחד הטובים שאכלתי, רק מלשפוט מצבעו ברגע ההגשה כבר ידעתי שיהיה טעים

בנוסף אכלנו קלמרי מטוגן בציפוי פריך בליווי רוטב איולי לימון, מנה ראשונה קלילה וטובה, קלמרי קריספיים עם זסט לימון טרי שנסחט מעל ואיולי לימון טעים,כמה פשוט ככה טעים.

ברובינשטיין מבחר רחב של בשרים ונתחי בשר עסיסים ויחודיים. תמצאו פה צ'וריסוס,נתח קצבים בשר מיושן,קבב, אנטריקוט, סינטה, פילה עגל, סטייק לבן וגם מנות אשר מוגשות על פלטה לוהטת ומכילות סוגי בשר שונים לחלוקה לצד מבחר המבורגרים מושחתים. במסעדה לוקחים נתחים מובחרים ומטפלים בהם כראוי עם כל המומחיות והניסיון. לאחר התלבטות קלה נפל הפור ובחרנו למנה עיקרית מהסקשן של הבשר האדום -סטייק אנטריקוט 300 גרם, נתח משויש ועסיסי מוגש עם רוטב שמנת פלפלת. הבחירה הייתה קלה הרי שמדובר במשפחה של קצבים אז נסיון וידע רב לא חסר. נהנינו מסטייק איכותי, ניכר כי בשר הסטייק טרי, לאחר תהליך צלייה מדויק עובר הבשר מהגריל היישר לצלחת מהגריל על מחבת רותחת רוחשת קולות וריחות עסיסיים של בשר שנצלה, הכי מגרה בטירוף. ביקשנו אותו במידת עשייה מידיום וכך קיבלנו אותו כשהבשר אדום,עסיסי ורך. לצד הסטייק קיבלנו רוטב שמנת פלפלת שהיה טעים והוסיף והעשיר את הטעם בכל ביס וביס וטעימה מהבשר

וכך הוא נראה לאחר נעיצת הסכין :

כמו כן בחרנו באחת ממנות הדגל במקום הלא הן צלעות מבשן לבן –בשר לבן, רובינשטיינס ריבס (לבן) צלעות מעושנות מוגשות ברוטב שזיפים ולמון גראס. אתחיל מזה שהמנה נדיבה בגודלה, בשר הצלעות המעושנות של רובינשטיין היה עסיסי ורך, ממש לא סיבי והוא מאד לעיס ומתמסר בפה ובשילוב הטעם המעושן הרי שזה נפלא ! הצלעות הוגשוברוטב עשיר של שזיפים ולמון גראס מתקתק.

התוספות שבחרנו עם המנות העיקריות היופירה תפו"א ובטטה במרקם קרמי עשיר בחמאה ובטעם עם שבבי בצל מעלושעועית ירוקה מוקפצת עם הרבה שוםכפי שביקשנו ואהבנו עד מאד (: כל התוספות השתלבו מצוין עם נתחי הבשר שהיו עשויים טוב.

לקינוח בחרנו בטירמיסו ,קציפת אספרסו איטלקית ללא אפיה בניחוח קפה עדין וגבינת מסקרפונהשהיה עשיר ומפנק יחד עם אספרסו קצר:

ברובינשטיין עושים הכי טוב מעל 40 שנה בשר ונקניקים, החל מבחירת הנתח, הצלייה וההגשה שלו. המסעדה מציעה חווית בשר משובחת, מקצועית ונגישה לחובבי האוכל העסיסי שעשוי במקצועיות ללא דופי. נהנינו מאד מהאוירה הנעימה ומהבשרים המשובחים.

"רובינשטיין"
רחוב גיבורי ישראל 17איזור התעשייה פולג, נתניה.טלפון: 7888838־09לינק לאתר המסעדה: http://rubinshtein.co.il/מסעדה לא כשרה.אפשרות ישיבה בחוץ.מסעדה עם חניה חינם.כמו כן ניתן לרכוש כאן בשרים מהחנות.

עסקית צהריים בימים א' – ה' בין השעות 12:00 – 17:00.עסקית ערב בימים א' – ה' בין השעות 17:00 עד 00:00 (אחרון הסועדים).עסקית לילה – 7 ימים בשבוע, החל מ-22:00 ועד אחרון הסועדים.יום א' – יום ה' ושבת בין השעות 22:00-00:00יום ו' – בין השעות 10:30-12:00 (עד אחרון הסועדים)עסקיות צהריים החל מ-56 ש"ח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *