Happy Hour משתלם במיוחד ב-Par derriere – בר יין ומסעדה ביפו עם גינה מקסימה באווירת חו"ל רומנטית
והפעם קבעתי עם חברה להפגש אחרי העבודה בקז'ואל ב-Par derriere,בר יין רומנטי ומסעדה במתחם נגה ביפו תל אביב אשר הוקם ב- 2009. פירוש השם Par derriere הוא מאחור –רמז לגינה הנפלאה במקום הנמצאת בחלקה האחורי של המסעדה. האיש מאחורי ה-Par derriere הוא דויד אבוקיה האחראי על רוח המקום, וגם על עיצובו, המשלב בין אווירה תעשייתית, ריהוט עתיק שנבחר בקפידה ואווירת גן דינמית וירוקה. מקום בעל מראה ייחודי ורומנטי אשר מציע חוויה של אוכל, יין ואווירה מהנה.
מקומות הישיבה מגוונים ומתאימים לדייט זוגי ואינטימי, ארוחה משפחתית ולאירועים מיוחדים. המקום מתפרס על פני 700 מ"ר המחולקים לאזורי ישיבה אינטימיים אשר יוצרים חוויה פרטית שמתאימה לבילוי אינטימי עבור זוגות וקבוצות של חברים או משפחה.
בחלל הפנימי של המסעדה נמצא הבר יין המרשים שבו מבחר עצום של יינות איכותיים. הבר מוביל למקומות הישיבה בתוך הגינה הירוקה המקסימה באווירה פסטורלית ובה ניתן גם לעשן.
התפריט ב-Par derriere מורכב ממנות פשוטות שמדגישות את איכות חומרי הגלם .מבחר סלטים טריים ומגוונים, שרימפס וארטישוק על הפלנצ'ה, קרפצ'יו רוסטביף ופיצות לצד מנות עיקריות כמו פסטה אלה קרבונרה, סליידרס בשר מפורק, המבורגר, לברק שלם ברוטב יין לבן ועשבי תיבול,פילה בקר ועוד.
הסומלייה איתי שלום בחר בקפידה למעלה מ-100 יינות המרכיבים את תפריט היין במקום אשר מוקדש ליינות מרחבי העולם. בנוסף, תפריטי יינות מיוחדים ומשתנים לפי רוח התקופה ומבחר יינות לרכישה הביתה. תמצאו כאן גם היצע של קוקטיילים. הזמנתי קוקטייל " גט אה רום",רום מיושן, רום לבן,סירופ אגבה,לימון, נענע ומיץ אננס בזמן שחיכיתי לחברתי שתגיע, הקוקטייל היה קליל ומרענן.
חברתי הזמינה ספייסי מרגריטה, טקילה סילבר, ליים, צ'ילי חריף וכתר מלח, הקוקטייל שלה היה חזק יותר מבחינה אלכוהולית וחזק מבחינת טעמים כי היה בו גם פלפל צ'ילי חריף.
כאמור הגענו בשעת שקיעה שיש Happy Hour בין 17:00 ל-19:00 של 50% על כל תפריט האוכל, גם מנות ראשונות ועיקריות שזה דיל משתלם במיוחד. בחרנו לחלוק שתי מנות עיקריות, האחת- פילה מוסר ים, שומר, קולורבי, שעועית ירוקה, עגבניות שרי, קלמטה, בזיליקום ברוטב חמאת פרנו ופירה. מנה צבעונית, מאד מגרה ומפתה מבחינת מראה. יש בה מרכיבים ש"צועקים" טריות, בין אם זה נתח הדג הטרי שנצלה והותקן כראוי כאשר עור הדג נשאר קריספי ובשר הדג לבן ורך וירקות כמו ברוקולי, שומר, קולרבי ושעועית ירוקה שהוקפצו קלות והיו עדיין במרקם נגיסי. כל אלו השתדכו לרוטב נהדר וטעים של חמאת פרנו (אניס), מנה מצויינת.
המנה השניה, פסטה שרימפס וקלאמרי, חמאת עגבניות, שום קונפי, בצל סגול, פטרוזילה, בזיליקום וגרידת לימון. מנה נהדרת של פסטה ברוטב חמאת עגבניות טעים, עשיר וקרמי עם שרימפס וקלמרי וגרידת לימון שהוסיפה את הזסט הרצוי שכ"כ מתאים לפירות ים.
אז בואו להנות גם אתם מעסקית שקיעה בין השעות 16:00 – 19:00, 50% הנחה על כ-ל תפריט האוכל.
נעים פה וטעים – ממליצה בחום , והמחיר הכי משתלם במיוחד!
Par derriere
בת עמי 7 , מתחם נגה, יפו, תל אביב,טלפון: 03-6292111
לינק לאתר הבית:https://parderriere.co.il/he/%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%AA- D7%A2%D7%A8%D7%91/#לינק לעמוד הפייסבוק: https://www.facebook.com/ParDerrierebar/
כתיבת תגובה