כריכים מש(ו)געים באנגוסרי בתל אביב, האחות הקטנה של אנגוס בשרים
בתחילת השבוע הגענו אחרי העבודה לאנגוסרי, האחות הצעירה של אנגוס- מסעדת בשרים מצוינת של משפחת דבאח,מסעדת בשרים משובחת שאותם אני אוהבת ומכירה מזה שנים. אכלתי כבר מספר פעמים ארוחות בשרים איכותיות ומשגעות בסניפים שלהם בתל אביב, כפר סבא ובצפון הארץ. באנגסורי אווירה קלילה ובו אפשר לאכול אוכל מהיר עם בשר מאוד איכותי שזהה לזה שבמסעדה מאחור רק פה זו הגרסה הקלילה יותר לאוכל רחוב ופחות סטייקים במסעדה עם מלצרים וכדומה.
"אנגוס" היא מסעדת הבית של משפחת דבאח מדיר אל אסד,בין מגדלי הבשר המקצועיים והמובילים בארץ. הרשת הוקמה ב-2010 על ידי פאדי דבאח. שלושת הסניפים הראשונים של הרשת נפתחו בצפון הארץ וב-2015 נפתח סניף הדגל ברחוב הארבעה בתל אביב. ההתמחות של מסעדת אנגוס היא בבשר איכותי, מקומי וטרי. כל מנות הבשר לרבות המבורגרים, נקניקיות, תבשילים וכמובן נתחי הבשר האימתניים מגיעים לצלחת היישר מהעדר הפרטי של הבעלים, במרעה בהרי הגליל. דבח הפך לשם נרדף לבשר טרי ומשובח הרי שכל הבשרים שמוגשים במסעדה מגיעים בשיטת ה-FARM 2 TABLE, מהשדה לצלחת. רב הבקר בעדר מזן האנגוס – בקר סקוטי הידוע בעולם כולו באיכותו הגבוהה.
התפריט כולל מבחר המבורגרים, כריכים עם בשר ופיתות עם קבבונים, שקדי עגל, נתחי טלה ועוד.במקום מבחר מגניב של בירות מיוחדות במחירים ממש אחלה.
אני בחרתי בבירה טאיזו, בירה בהירה המבוססת על קליפות הפרי האסייתי יוזו, טעם הדרי, טעם של חורף. החבר שאיתי בחר באלכסנדר, GREEN במרירות אשכולותית מתקתקה.
בחרנו בשני כריכים מדהימים, האחד- כריך שייטל, נתחי שייטל צרובים עם שמנת חמוצה, גבינת צ׳דר, נענע, ארוגולה, עגבניה, בצל וחלפיניו מוגש בג׳בטה. לתוך ג'בטה קראנצ'ית הוכנסו נתחי שייטל צרובים יחד עם שמנת חמוצה, נענע ואורוגולה טריים שריעננו את המנה. בנוסף היו גםעגבניה, בצל וחלפניו.ביס בג'בטה החמה נתן פיצוץ של עסיסיות מתפרצת והבשר הוגש פה בנדיבות.כריך מאד טעים, ג'וסי ומתובל היטב,וואו כמה אהבנו ! במיוחדאהבתי את השילוב של שמנת החמוצה עם נתחי הבשר והנענע שנותנת רעננות להכל!
הכריך השני,כריך בריסקט,בריסקט מפורק עם גבינת צ'דר ורוטב ברביקיו, מוגש בלחמניית המבורגר עם חסה, עגבניות, מלפפון חמוץ, בצל סגול. המנה הייתה סופר סקסית ומגרה, כי דבר ראשון אוכלים עם העיניים, והמראה של המנה אכן היה מלבב וכובש את הלב או יותר נכון עשה טיזינג לקיבה.בריסקט זהחזה בקר, מאכל שמזוהה עם המהגרים היהודים שהגיעו לניו יורק. הטקסנים חובבי הברביקיו אוהבים את הנתח מכיוון שהוא מתאים לצלייה בשיטה המקומית – Texas BBQ. לתוך לחמנייה רכה הוכנסו כמות רבה של בריסקט מפורק עם רוטב ברביקיו מתקתק,גבינת צ'דר שנמסה מעל, טבעות בצל סגול ופלפל חלפניו כבוש שנתן את הקיק והעקצוץ החריף למנה.לחמניה ג'וסית בטירוף ומלאת טעמים, הוי לשחיתות, כן כן !
אהבתי את שכבות המרכיבים בתוך הלחמנייה ואיך שכל הרוטב טיפטף, בקיצור הכי FOODPORN שיש (:
חבר נוסף בחר באנגוס הגרסה בפיתה, סופלקי טלה, בצל בסומק ופטרוזיליה, טחינה, איולי כורכום וסלט ירקות. פיתה נהדרת למי שאוהב טעמים חזקים של בשר טלה (שזו גם אני כמובן!) סוג של שווארמה בפיתה רק עם בשר טלה עסיסי (ולא הודו או בקר) יחד עם טחינה, איולי כורכום, סלט ירקות, בצל בסומק ופטרוזיליה.
המסעדה בשירות עצמי.* חומרי גלם איכותיים מהטובים שיש, בשר בכמות מכובדת והמון תוספות טובות ומפנקות.במקום. ניכר כי החב'רה פה יודעים לעבוד עם בשר והשירות מצוין.אנגוס מסעדה,אנגוסרי וקצבייה.
רחוב הארבעה 20 תל אביב.טלפון: טלפון: 03-7715733כשרות: לא כשר.לינק לאתר:www.angus.co.i
מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3לאינסטגרם שלי: https://www.instagram.com/adi_ezra_aaaa/
כתיבת תגובה