The Reguers ריגרס, בר אוכל חדש לכדורסלן העבר ובנו בירמיהו בתל אביב
והפעם באתי לחדש לכם על בר חדש, מקום שכונתי בשם The Reguers ריגרס, בר אוכל חדש בצפון דיזינגוף, איזור שנהייה שוקק חיים מבחינה קולינרית עם בתי קפה, מסעדות וברים חדשים. הבר באווירה משפחתית. לראיה ראיתי כמה זוגות אחרי עבודה עם הילדים באו לאכול באווירה משוחררת לצד חבר'ה שבאו לשתות בכייף וכולם מתקבלים פה בחיוך.הכדורסלן, המאמן ופרשן הספורט שימי ריגר פתח עם בנו רובי את The Reguers ריגרס והר קרוי על שם משפחתם.
המקום מעוטר בשלל תמונות משפחתיות מהעבר לצד התמונות של שימי מהקריירה הארוכה שלו.
ריג'רס הוא בר אוכל משפחתי באווירה קלילה. על הבר מקרן ובו תוכלו מצוא במשחקי כדורסל ספורט וכדומה, בר אלכוהול עשיר ומנות אוכל כייפות וטעימות, אפשר להזמין מנות לחלוקה בין חברים כמו סוגים של שיפודי בשר ופירות ים ולהעביר את הערב ב-FUN במחירים אטרקטיבים במיוחד.
כשהגענו התיישבנו על הבר וופתחנו בשיחה לבבית וקולחת עם שימי ריגר המקסים בעל המבטא המיוחד שלו שחלק איתנו פרקים מחיוו בהומור מתובל לצ'ד בירה סאן מיגל, בירה ספרדית מהחבית,קרה וצוננת. בירה בסגנון פילזנר – זהובה וצלולה עם ראש קצף לבן בוהק. ארומה של לחם לבן טרי ומעט קרמל. טעמי לתת עדינים ומרירות קלה.
בתפריט, דגש על בשרים ושיפודים כאשר כל הבשרים במקום מחוות צוק, שאפו על כך, דבר שמעיד על רמה גבוהה של בשר. מנות כמו שיפוד לבבות, פרגית, קבב טחינת מנטה, שרימפס על הגריל או מטוגן, מיקס מטוגן של קלמרי ושרימפס, צ'יפס, חלת בצל, חצילים עם סלסה ורדה וטחינה, סלט קצוץ ובייגלה ירושלמי.
באנו מורעבים אחרי העבודה אז די "קפצנו ראש" על רב התפריט, במיוחד שהמחירים ממש אטרקטיביים.
פתחנו את הארוחה עם חצילים עם סלסה ורדה וטחינה, חציל קלוי ועסיסי ומעליו סלסה ורדה על בסיס עשבי תיבול ושום שהנענע מאד הורגשה בטעמה והשילוב עם החציל היה נהדר לצד טחינה סמיכה וטעימה לצד
בייגלה ירושלמי טרי וחם לצד זעתר ושמן זית וסלט ירקות קצוץ טרי.
קצת צ'ייסרים של ברבן מצוין להעלאת המורל (:
המשכנו עם שיפוד שרימפס על הגריל ולהם טעמי חריכה נהדרים מהגריל יחד עם קלאמרי מטוגן לצד רוטב לימון ושום ואיולי צ'יפוטלה מעושן.
המנה לוותה עם רבעי לימון טרי, רוטב צ'יפוטלה מעושן חרפרף ורוטב לימון שום טעים וממכר. מנת נשנוש טעימה ומושלמת לצד הדרינקים.
בגזרת הבשרים הזמנו שלושה שיפודים של כבד רך, לבבות סלסת ורדה-רוטב מעשבי תיבול מעל ושיפוד של דנבר קאט, שבשרו אדום, רך והוא היה עשוי במידה של מידיום טובה, ושלושת השיפודים חוסלו די מהר.
השיפודים הגיעו עם ממרח שום מצוין , עגבניה צלויה ובצל על האש.
כמו כן אכלנו גם קבב טלה עסיסי שהוגש על מצע על טחינה נענע, סמיכה וטעימה. הקבבים כאמור מחוות צוק, הם עסיסיים בעלי טעם בשרי מובהק, מאד אהבנו אותם.
לסיכום, העברנו אחלה ערב על הבר בריגרס, האווירה פה כייפית, אלכוהול נהדר והרבה סיפורי כדורסל מתובלים בהומור וגוד וייבס עם שימי ריגר, הוא גם חתם לי על הספר (:
The Reguers ריגרס
רחוב ירמיהו 54, תל אביב.
טלפון: 054-4748586
שעות פתיחה:המקום יהיה פתוח מדי יום בימות השבוע בשעות 17:00-02:00
ובימי שישי בשעות 12:00-18:00.
לינק לעמוד פייסבוק של ריגרס:https://www.facebook.com/thereguers/
צ'ירס:
מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי:https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3
האינסטגרם שלי: https://www.instagram.com/adi_ezra_aaaa/
הבר הכי בסגנון של הסדרהcheers ,where everybody knows your name
כתיבת תגובה