בונו 4, דיינר אמריקאי עם כל המנות המוגזמות והטעימות שאנחנו אוהבים

בונו 4, דיינר אמריקאי עם כל המנות המוגזמות והטעימות שאנחנו אוהבים


בית הקפה הוותיק בונו בצומת קדימה בתחנת הדלק שינה פניו והפך לדיינר אמריקאי בשם "בונו 4".
המקום עברי שיפוץ מסיבי ושינוי נהלים במקום. הוא מעוצב כדיינר אמריקאי הסגנון וינטאג' מזנון דרכים אמריקאי, ממש כמו בסרטי הדרכים האמריקאיים הקאלסיים.במקום פוסטרים צבעונייםשל דיינרים משנות הארבעים והחמישים בארה"ב מכביש 66 הנודע,מאד חמים ומזמין, אווירה ממש כייפית לצדתפריט דיינר אמריקאי קלאסי. המקום מחולק לשלושה חלקים, בחלק הפנימי מחולק לבוטים עם ספות אדומות מרווחות ונוחות, בנוסף 2 מרפסות סגורות בחוץ -דבר שהוא מצוין ומהווה ערך נוסף בימים אלו – ימי הקורונה.

מי שבנה את התפריט הוא שף אייל לביא, מאושיות הקולינריה הנודעות בישראל המשמש כאחד מיועצי המסעדות הטובים בארץ. שף לביא יצר תפריט רחב החל ממנות דיינר קלסאיות ומודרניות בטוויסט שיקי ישראלי ים תיכוני, תפריט די רחב שכל אחד ואחת ימצא את מה שואוהב/ת. בתפריט מנות ראשונות כמו בופאלו וינגס חרפריפות, לחם שום, כרובית ברוטב "סיזר" לצד כריכים כמו ה-B.L.T המפורסם, סלופי ג'ו, כריך מיט בולס, מבחר המבורגרים מבשר מקומי מיושן, מגוון סלטים טריים, פיצות מגוונות, ויש גם שניצל ונקניקיית עגל ענקית ופילה דניס על ניוקי במנות העיקריות.
תחילה הזמנו בירה צוננת ועיינו בתפריט הרחב:

היינו שלושה ובחרנו מספר מנות שונות לחלוקה, במנות הראשונות הזמנו בופאלו וינגס, כנפיים ברוטב פלפלים צ'ילי שהיו חריפות במידה שהיה קשה להפסיק לנשנש אותן וטטאקי נאם טוק, פרוסות פילה עגל צרובות על הפלנצ'ה, מוגשות על סלט אסייאתי עם נבטים, עגבניות שרי, אורגולה, צ'ילי ובוטנים. אני הופתעתי לגמרי מגודל המנה שהיא מנת פתיחה. כמות פרוסות פילה העגל הייתה גדולה. פרוסות הבשר היו חצי נאות והן הוגשו על ירקות טריים ברוטב אסייתי מתקתק. סלט קליל וטעים !

המשכנו עם פיצה שהמלצרית ממש המליצה עליה בחום טרטופי ביאנקו, פטריות, סלסה בלנקה, בצל סגול, מוצרלה, פרמז'ן, פטרוזילה קצוצה, ושמן כמהין. פיצה ביאנקה עם פטריות , 2 סוגי גבינות ושמן כמהין שהיה חסר לי שם יותר טעמים שיחזיקו את הפיצה.

ונעבור לחלק המושחת והמוגזם שלשמו נתכנסו בבונו 4 – ההמבורגרים. ההמבורגרים בבונו נטחנים מבשר מקומי מיושן.
בונו קלאב בורגר, 2 קומות של המבורגרים (220 גרם כל אחד) בלחמניית בריוש מתקתקה, פרוסות קורנדביף על הפלנצ'ה, גבינת צ'דר אנגלית, איולי שום, איולי צ'יפוטלה פיקנטי מעושן, חסה, עגבניה ובצל, הוגש עם צ'יפס וסלט קולסלו מתובל. מנת שחיתות נוסח אמריקה, 2 קומות של המבורגרים 220 גרם כל אחד, שהיו במידת עשייה של מדיום כפי שהזמנו, קציצות אדומות ועסיסיות, עם קורנדביף מעושן, גבינת צ'דר שנמסה מעל ורטבי איולי שום וצ'יפוטלה שהפכו את כל המנה לסופר ג'וסית ומטפטפת בקטע טוב. לגמרי המבורגר עסיסי, מושחת ואיכותי.

המבורגר בונו 4, 220 גרם בשר צרוב על הפלנצ'ה, לחמניית בריוש, חסה, עגבניה, מלפפון חמוץ ואיולי צ'יפוטלה פיקנטי מעושן. אותה קציצה נהדרת כמו בהמבורגר הקודם רק עם תוספת של ביצת עין שצבעה את הכל בצהוב והוסיפה רוטב ועסיסיות. גם המנה הזו הוגשה עם צ'יפס וסלט קולסלו מתובל.

קינחנו עם וואפל אמריקאי הרי שאנחנו בדיינר אמריקאי אז כמובן שזה התבקש. הוופל האמריקאי שונה מהוואפל הבלגי, האמריקאי הוא דק יותר וקריספי שהגיע עם כדורי גלידה, קצפות, ורטבים של קינדר, קרמל מלוח ופיסטוק עם שוקולד לבן מעל, מנה מושחתת, צבעונית וטעימה !

לסיכום, אווירה ואוכל כמו באמריקה, ממליצה לחלוק מספר מנות מהתפריט כך תוכלו להנות מכל העולמות.
בונו 4 ממוקמים על כביש 4 ציר מאד נגיש להכל, האוכל טוב ומגוון והשירות מעולה !
בונו 4
תחנת דלק פז – צומת קדימה.
שעות פתיחה:
ראשון – שישי מ-7:30 בבוקר עד 23:00 בלילה.
שבת מ-8:00 בבוקר עד 23:00 בלילה.
טלפון: 09-891-9490
לינק לעמוד הפייסבוק של בונו 4

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *