דוכן לחם, מאפיית בוטיק ומעדנייה חדשה בשוק הכרמל, מיזם החדש של פנדה ויונתן הלר
שישי בבוקר בסימן פחמימותי במיוחד, הגעתי לשוק הכרמל ובין הקניות שלי בדוכנים ובסמטאות גיליתי דוכן לחם-מעדנייה חדשה של פנדה החמוד- -עידן פיינברג, האיש מאחורי פיתה פנדה, פיתת הענן האגדית ושותפו יונתן הלר מבורקס Tlv. הלר שעבר קורסי אפיה ופיצאיולו אצל ארז קומרובסקי בבית הספר דנון והיה הבעלים של מסעדת קורדרבו שזכורה לי לטובה. ביחד סמוך לפיתה פנדה פתחו מאפיית לחמי בוטיק ומעדניה. חיבור בין המאפים הנהדרים של הלר לממרחים שפנדה מכין יצר את המקום החדש של שניהם.
בדוכן, מבחר מאפים משגעים שנראים כ"כ טוב והריח שלהם שעלה לי באף גרם לי ליטרלי לרצות את ה-כל בדוכן. בתפריט: מבחר מאפים כמו בורקס מבצק יופקה טורקי במילוי גבינה, תרד, מנגולד וזעתר טרי, לחמי מחמצת לבנים או במילוי תרד וגבינה, בגטים קלאסיים, פלוטים, קרק כוסמין, גביניות, מאפה שמרים מלוח במילוי פקיילה, זוקיני ופרמז'ן וחלות.
מאפה שמרים מלוח במילוי פקיילה, זוקיני ופרמז'ן ובורקס מבצק יופקה:
בסקשן המתוקים, חלה מתוקה עם פירות יבשים, טארט לימון, טארט שוקולד,עוגיות שוקולד צ'יפס גדולות ונימוכות.טעמתי קראנץ' הורסססססס נוטף שוקולדmy goddd שלצערי נגמר ולקחתי עוגת פרג במקום שהייתה מעולה ומפוצצת בפרג.
עוד תמצאו במעדניה,שמן זית מתובלבמרווה, רטביםוממרחים שפנדה מכין בעצמו:ממרח פקיילה (תרד ומנגולד טוניסאי), סחוג וסקורדיליה (שום ושקדים יווני), רומסקו-ממרח פלפלים ועגבניות,סחוג , עגבניות מיובשות וצ'טני סלק לצדיינות מיקבויתקין, בירה ופרחים.
נמכרים פה סנדוויצ'ים כמו חלה במילוי סביצ'ה קיסר, מוסר ים קצוץ, חסה ובצל מוחמץ אני בחרתי בספיישל אותו בוקר יום שישי, סנדווויץ' עם סרדינים כבושים שפנדה הכין, רוטב רומסקו, רוטב ספרדי עם פלפלים, עגבניות ושום,בצל סגול כבוש בתוך בגט טרי שהיה מצוין.
דוכן לחם
רחוב מל"ן 47 תל אביב.
שישי 9:00-15:00
הזמנות בווטסאפ 054-7029594
לינק לפייסבוק : https://www.facebook.com/duhanlehem/
כתיבת תגובה