משלוח בשר מ-Idos bbq&smoked meat, שכרגע המסעדה פועלת במתכונת קצבייה
לפני מספר שבועות הגעתי לפתיחה החגיגית של Idos bbq&smoked meat, מזללת הבשר של עידו בטצייג בן ה-17 כוכב התוכנית משחקי השף ומוכר כאחד שעושה ארועי בשר ובמיוחד בשרים מעושנים בחצר ביתו.
עידו אמנם צעיר אבל הוא מוכר וידוע בעסקי הבשר כבר כמה שנים ולאורך הזמן צבר קהל מעריצים שמעלים אינספור סטורי באינסטגרם ובפייסבוק. כיום כשהוא בן 17 בלבד הוא פתח את העסק הראשון שלו- מזללת עידו'ס, בליבה הפועם של תל אביב ברחוב אבן גבירול 14, רחוב עם הרבה עסקי אוכל, אם זה דוכני אוכל מהיר, מסעדות, ברים ומה לא, הכי במרכז העניינים. במקום החדש מעשנת ענקית שניצבת במרכז המסעדה ובה נתחי בשר עצומים המתבשלים לאיטם.
התפריט מבוסס על מנות שבטצייג הגיש במאות האירועים שעשה עד היום: קראסון חמאה עם בשר צלעות שמעושן 14 שעות עם איולי, שום קונפי ועלים ירוקים, אסאדו סטריפ- נתח שומני ומשויש שמעושן 8 שעות ומוגש עם צ'ימיצ'ורי ומלח יין, פלטה עם מיקס בשרים מעושנים ועל הגריל עם מטבלים ורטבים תוצרת בית כמו מטבל כוסברה או רוטב ברביקיו, המבורגר בלחמנייה רכה עם שום קונפי ובצל מטוגן ועוד.
לאור ההנחיות האחרונות המסעדה פועלת במתכונת קצבייה.
בסופ"ש האחרון עשיתי משלוח של בשר טרי, סטייקים אנטריקוט, פילה בקר ושני המבורגרים שהגיעו עם שתי לחמניות רכות.
את ההמבורגר הטרי צליתי בגריל והוספתי רוטב איולי פיקנטי שקיבלתי במשלוח, סרירצ'ה שתמיד אצלי במקרר, שתי פרוסות גבינת צ'דר שנמסו מעל ועלי רוקט טריים, תענוג. כמו במסעדה רק עכשיו גם בבית (:
את סטייק האנטריקוט צליתי במחבת לזמן קצר וחיברתי אותו לרוטב שמנת פלפלת שהכנתי, "עפתי" על עצמי שפתחתי לי פה ממש בראסרי צרפתי.
(: הסטייק יצא מדהים במידת עשייה מדיום, רך, אדום ועסיסי שהפתעתי אפילו את עצמי.
קליק אחד ואתם בעמוד של -Idos bbq&smoked meat:
https://www.facebook.com/Idosbbq/
משלוחים בכל תל אביב בתוך 3 שעות!
ימי פעילות שני-חמישי 12:00-17:00
יום שישי 10:00-14:00
למחירון והזמנות דרך הודעת וואטצאפ 0584777754
משלוחים גם מחוץ לתל אביב בתוך משאית קירור, הזמנות עד לחיפה.
עלות המשלוח 35 ש"ח.
בקנייה מעל 700 ש"ח ללא עלות.
*איכות הבשרים הכי גבוהה שיש.
*ההקפאה וההפשרה מתבצעות במפעל בצורה מבוקרת*
סטייקים (מצונן מופשר)
אנטריקוט עגל- 120 ש"ח לקג
אנטריקוט ארגנטינאי- 140 ש"ח לקג
פילה בקר נקי – 159 ש"ח לקג
אנטריקוט פרימיום- 179 ש"ח לקג
סינטה נברסקה – 179 שח לקג
טלה (קפוא)
צוואר טלה – 79 ש"ח לקג
כתף טלה – 79 ש"ח לקג
מעשנה (מצונן מופשר)
אסאדו פידלוט (ללא עצם ונקי ממכסה ומטמברה)- 75 ש"ח
צוואר פידלוט- 49 ש"ח
עופיון קפוא (פרגיות) 400-500 גרם-29 ש"ח ליחידה.
תבלינים (150 גרם)
פפריקה, פלפל, כורכום, כמון ,תיבול לאסאדו (2 סוגים), על האש,תערובת לאורז, 15 ש"ח לקופסא.
המבורגר וואגיו
5 יחידות המבורגר, 5 לחמניות, איולי, צ׳יפס לאחר טיגון ראשוני – 135 ש"ח
שום קונפי (250 מ"ל)- 35 ש"ח.
כתיבת תגובה