ברחוב, חמארה חדשה בשוק לוינסקי, מקום בו אפשר להתחיל לשתות אלכוהול לצד מאזטים כבר ב12:00 בצהריים

ברחוב, חמארה חדשה בשוק לוינסקי, מקום בו אפשר להתחיל לשתות אלכוהול לצד מאזטים כבר ב12:00 בצהריים

מדד הטיים אאוט העולמי הכריז על שוק לוינסקי כאחד הרחובות הלוהטים בעולם. נו לא סתם גרתי פה 7 שנים 🙃 (אין, שאני ידעתי לזהות טרנד חם עוד שהאיזור היה נטוש). שוק מלא בתבלינים, גבינות ואווירה יוונית אותנטית בלב תל אביב. מאז שסגרו את רחוב לוינסקי והפכו אותו למדרחוב צצו עוד מקומות חדשים בהם אפשר לשבת לשתות אלכוהול ולאכול עם חברים. הפעם קפצתי עם עם חברה למקום חדש בשוק, ברחוב Barehov שמו. חמארה שנפתחה לא מזמן בחודש מאי על ידי שתי חברות , קארין מויל ושיר שני.
מקום שכייף להתחיל לשתות בו משעה מוקדמת ולפתוח שולחן בכייף. המקום פתוח מהצהריים ומציע אלכוהול, קוקטיילים ב-35 ש"ח ויינות במחירים נגישים שזה נדיר בתל אביב לצד מאזטים נהדרים ומנות לחלוקה והשוס? אפשר להתחיל את כל ה-FUN הזה מ-12:00 בצהריים.

בתפריט מנות עם כל הטוב שיש לסוחרי שוק לוינסקי להציע, ירקות, גבינות, קטניות ודגים כבושים, המון אופציות צמחוניות וטבעוניות.
במאזטים: לאבנה, פלפלים קלויים, מטבוחה, גבינה מלוחה, פלמידה, מתיאס, איקרה, ירקות חתוכים ועוד.
מנות לחלוקה כמו  סביח מפורק בצלחת, לביבות בטטה, תפוח אדמה בשמנת ודג כבוד, סלט סלק, שווארמה כרובית ועוד.
ויש גם פלטת גבינות ומבחר כריכים.

הזמנו תחילה כוס יין אדום וקוקטייל חמצמץ וקיבלנו לשולחן פנכות עם זיתים, תורמוס, גרגירי חומוס ופול עם כמון, חמארה סטייל.

המשכנו עם סביח מפורק בצלחת שכלל פרוסות חציל מטוגן, תפוח אדמה, בצל, טחינה סמיכה וטעימה כל כך ועמבה כמובן.
ידוע שאלכוהול ודגים מלוחים זה שילוב מצוין, בחרנו בדג מתיאס שמנמן, תפוח אדמה, שמנת חמוצה ובצל ירוק, היופי והטעם הנדיר שבפשטות:
חלה טרייה עם חמאה רכה, שיהיה עם לנגב.
ועוד קצת יין שעוזר לנו לגלגל את השיחה בצורה חייכנית יותר:
שווארמת כרובית בתיבול של שווארמה, טחינה עמבה.
ירקות טריים חתוכים בתיבול שמן זית, לימון, מלח פלפל וסלט זוקיני מבושל.
 קינחנו עם עוגת גבינה מצוינת.
אז אם בא לכן לקפוץ לערב קליל בשוק לוינסקי , להינות מהמולת הרחוב, לשתות אלכוהול במחיר רצפה ולנשנש מאזטים שווים זה המקום בשבליכן/ם.
ברחוב
לוינסקי 33 פינת המשביר, שוק לוינסקי על המדרחוב.
פתוח בימים א-ה 12:00-00:00
וביום שישי קבלת שבת 10:00-17:00

נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *