חודש: אוקטובר 2018

מבשלת ליבירה בחיפה,בית לבירות בוטיק ואוכל טוב

בסופ"ש האחרון ביליתי אצל אמי שבקריות מבחינתי אין דרך טובה יותר לסיום את הסופ"ש בארוחה טובה מלווה בדרינק לפני שאני חוזרת הביתה למרכז. אז במוצ"ש קבעתי להפגש עם חבר במבשלת ליבירה בעיר התחתית של חיפה. ליבירה, מסעדה עם המבשלה שמעניקה חוויה קולינרית ייחודית בעיר התחתית של חיפה באווירה של מבשלת בירה אמיתית.מיד שנכנסולמקום הייתה אווירה […]

קרא עוד

מבשלים עם בשר הודו במעדניית סוליקה של השף אבי ביטון

המועצה לענף הלול וארגון מגדלי העופות יוצאים בשיתוף פעולה עם השף אבי ביטון במסגרתו יוצעו מגוון מנות הודו במעדניית 'סוליקה' שבבעלותו בצפון תל אביב במהלך חודש נובמבר.מעדניית סוליקה נפתחה בשנת 2017 מתוך חלום ישן של השף אבי ביטון לחזור למטבח של סבתא שלו ולהגיש את המטעמים,הריחות, וזכרונות הילדות משכונת פרדס כץ. בכל בוקר מגיעים צוות […]

קרא עוד

הוד השרון מתחדשת עם מתחם אוכל ובילוי בשם פאנקי ססיליה

הוד השרון מתחדשת במתחם בילוי חדש ושמחתי שהוזמנתי לאירוע טעימות בפאנקי ססיליה.סיבה למסיבה להגיע עם חברותיי "הגרגרניות בדרכים" לדרינק ויותר. עוד ועוד מסעדות וברים נפתחים בעיר ומעניקים לתושבי האזור שלל אפשרויות בילוי. פאנקי ססיליה,בר מסעדה ומתחם בילוי הפרוס על פני דונם וממוקם ברחוב הראשי של הוד השרון. מקום חדש ותוסס שבא להעיר את המושבה,הדגש במקום […]

קרא עוד

סיור בטבריה וביקור במרתף יין רומנטי במיוחד

אחרי שאכלנו ארוחה מצוינת באלבאבור שבאום אל פחם – אפשר לראות בפוסט הקודמת שלי המלצה- קישור : http://adiezra.co.il/2018/10/blog-post_6.html היעד הבא בטיול שלנו היה טבריה,שם נפגשנו עם השפית אביגיל אהרון,בת למשפחה שורשית בטבריה שהגיע אליה לפני עשרה דורות,נחשפתי לטעימה מהסיור ההיסטורי והקולינרי שהיא עורכת בעיר. טבריה חוגגת 2000, אלפיים שנה בה היו מושפעים הטבריינים ממלכות ששלטו […]

קרא עוד

אוכל ערבי גלילי מעולה במסעדת אלבאבור

שבת בצהריים חברותיי ואני נסענו ליום כייף בצפון בפרץ געגועים לאוכל ערבי ומה יותר מתאים מאשר ללכת למסעדת "אל באבור" של השף חוסאם עבאס שנחשבת לאבן דרך קולינרית בארצינו. אל באבור באום אל פחם היא מסעדה ערבית גלילית בבעלות האחים עבאס. המסעדה ממוקמת על ציר מרכזי שמחבר בין המרכז לצפון ונותן מענה לכל אותם אנשים […]

קרא עוד

חגיגות אוקטוברפסט בשקד אקספרס בשוק הפשפשים ביפו

חמישי בערב ביליתי עם חברותיי "גרגרניות בדרכים" ביפו אז נכנסו לשקדאקספרס אשר ממוקם בלב יפו,באזור הכי אותנטי, יפה ומתפתחבשוק הפשפשים בשביל לשתות איזה קפה ולהנות ממשהו טעים ולהנות משיחה עם החברות. בשקד אקספרס מקום בו אפשר לאכול ולשתות בק'זואל במקום לא פורמלי,להנות מקפה,מבחר כריכים, סלטים מרעננים, מאפים, מבחר פסטות, יש גם סלמון ומרק משתנה ,פוקצ'ות וקינוחים […]

קרא עוד

תחרות הפיצאיולו ישראל 2018 – גביע CAPUTO

ביום רביעי האחרון חברותיי ואני " גרגרניות בדרכים" הוזמנו לאירוע מעניין וטעים בגג עזריאלי בו התקיימה תחרות הפיצאיולו 2018. התחרות בחסות חברת קאפוטו הייתה מעניינת ומסתבר שהשופטים טעמו כבר מהבוקר יותר מ-60 פיצות של המשתתפים בתחרות. אנחנו זכינו לראות את סיום השיפוט באמפיתיאטרון של עזריאלי עם השופטים המכובדים וחלוקת הגביעים. נבחר הפיצאיולו של ישראל הוא […]

קרא עוד

ב-BENZ בפלורנטין ההמבורגר הוא העיקר

כבר מלא זמן ששמעתי על ההמבורגר של מסעדת BENZבפלורנטין מכל מיני פודיז והגיע העת לבקר בה ולטעום את ההמבורגר המדובר. קבעתי עם חבר להפגש איתו במקום אחרי העבודה,כבר מתחיל להחשיך מוקדם וניצלתי את הזמן כשיש עוד קצת אור. בחרתי בירת חיטה בלגית "ברנדוס ויט" קרה וצוננת מתוך מבחר בירות מהחבית לצד בירות בבקבוקים. תפריט האוכל ב-BENZ […]

קרא עוד

ארוחת ברבריות בNG לנשים שמבינות בבשר

הפעם חברותיי ואני בחרנו להגיע למשתה של ברבריות אשר נערך בNG-מסעדת בשרים תל אביבית וותיקה וטובה שממוקמת בנווה צדק ולא מזמן חגגה 15 שנים להיווסדה,עניין לא מה בכך בענף המסעדנות. בפעם האחרונה שהייתי במסעדה זה היה לפני כחודשיים עם ידיד שלי שיחד בחרנו לחלוק נתח "פורטר האוס"-סינטה ופילה כי הוא מעדיף לאכול בשר בריא יותר […]

קרא עוד

שווארמת סבאח- שווארמה מעולה שכדאי להכיר ולא לפספס,עצירת חובה בחיפה

שווארמה טובה זה מסוג האוכל השווה שאפשר למצוא רק בחיפה שאותנטי וטעים יש שווארמיות רבות בתל אביב אבל לרב מסחריות ואין את השווארמה שגדלתי עליה בחיפה שיש שם מקומות שווים אשר מוכרים שווארמה טובה. כל ביקור שלי אצל אמי שבקריות זה בגדר עצירת חובה באיזו שווארמיה טובה בעיר. אני לא טיפוס של שווארמת הודו או […]

קרא עוד