דיינר איטלו-אמריקנו החדש מבית גוצ'ה

דיינר איטלו-אמריקנו החדש מבית גוצ'ה

הדיינר של גוצ'ה באבן גבירול השתנה ברוח הזמן ולטובה I might say שונה לדיינר איטלו-אמריקנו.
נפתח מחדש בפורמט איטלו-אמריקאני בשפה קולינרית מושחתת וטעימה של שני המטבחים האהובים בגרסה אורבנית ומשפחתית.
הדיינר מציע מזה 13 שנים חווית אירוח וקולינריה מהמהנות והמשתלמות בעיר, דגים ופירות ים ויש להם גם המבורגרים טובים.
מקום בילוי אידאלי למפגש וארוחות עם חברים, אך בהחלט אידאלי גם גם לארוחה משפחתית.
תפריט ממטבח ה״איטלו-אמריקנו״ המורכב ממנות אייקוניות מייד אין איטלי, סופרנוס סטייל לצד הקלאסיקות האהובות של הדיינר. תפריט שמבוסס על מטבח המהגרים מאיטליה שהגיעו לארה"ב בסוף המאה ה-19.
הייתה מסעדה כזו לפני הקורונה, טיטו שמה שהייתה בגבעתיים עם מנות איטלקיות אמריקאיות- מנות טעימות וענקיות-חבל שנסגרה.
ובחזרה לדיינר,התפריט משלב את המטבח האמריקני והאיטלקי וגם מנות שהיו פה קודם בדיינר של גוצ'ה : פיצות, סלט בורטה ופלפלים קלויים, מיטבולס, צ'יקן פרמז'ן (yummm) כנפיים חריפות, המבורגרים- שזו מנת הדגל פה, פסטות, פיש אנד צ'יפס ועוד.
תחילה הזמינו יין לבן יבש פינו גריז׳ו ב-32 ש״ח ,אחלה מחיר.
לראשונה הזמנו חציל פרמז'ן מוקרם ברוטב עגבניות עשיר, טעים ומשגע, פרמז'ן ומוצרלה.
אני הזמנתי דניס ונייוקי- פילה דניס עשוי טוב, על ניוקי בשמנת עגבניות קונפי ופרמז'ן- רוטב עגבניות קרמי עשיר בשום -טעים שאני התענגתי
חברתי בחרה בפיש אנד צ'יפס (cat fish)- פילה דג בציפוי פריך עם רוטב טרטר וצ׳יפס סטייל מקדונלדס בקטע טוב.
לא היה לנו מקום לקינוח.
מ-א-ד נהנינו, תפריט עשיר, מנות גדולות וטעימות.
מתכננת להגיע פעם הבאה ל-Happy Hour
בימי ראשון-חמישי – שעות 16:00-19:00
כל התפריט מוצע ב-20 אחוז הנחה- טוב לנו !
הדיינר איטלו-אמריקנו
אבן גבירול 14, תל אביב.
בהרצה עדין, שני-שבת, 12:00- 19:00
נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *