חודש: פברואר 2020

The Reguers ריגרס, בר אוכל חדש לכדורסלן העבר ובנו בירמיהו בתל אביב

והפעם באתי לחדש לכם על בר חדש, מקום שכונתי בשם The Reguers ריגרס, בר אוכל חדש בצפון דיזינגוף, איזור שנהייה שוקק חיים מבחינה קולינרית עם בתי קפה, מסעדות וברים חדשים. הבר באווירה משפחתית. לראיה ראיתי כמה זוגות אחרי עבודה עם הילדים באו לאכול באווירה משוחררת לצד חבר'ה שבאו לשתות בכייף וכולם מתקבלים פה בחיוך.הכדורסלן, המאמן […]

קרא עוד

שף טל זוסמן מזאוס קייטירינג בוטיק מביא את יקב לוריא לארוחה בתל אביב

ביום חמישי האחרון השתתפנו בארוחה אצל השף טל זוסמן, שף פרטי שמוכר לרבים וטובים כאיש הבשר המעושן ובשיתוף עם יקב לוריא שלהם יינות משובחים. טל בתחום המזון מעל ל-15 שנה בו עבר בתחום המזון מגוון רחב של תפקידים והתמחויות בכל רזי המטבח. משטיפת כלים, דרך פילוש סכום, קילוף בצל, שטיפת ירקות, פס קר, פס חם, […]

קרא עוד

GDB, ג'ורג' דה באף, אחד ההמבורגרים המדוברים של התקופה האחרונה והוא כזה מושלם !

אז באתי לטעום את אחד ההמבורגרים היותר מדוברים של התקופה האחרונה. על פופ ההמבורגר של ג'ורג' עבדו הקצב הנחשב בת”א המוכר כ-"ג'ורג דה בף" ושותפו ארתור קושניר מקצביית בוטיק בשם ג'ורג' דה בף בטח כבר שמעתם. הם מכרו המבורגר מעשה ידו פעם בשבוע בדוכן בשוק הכרמל. ג'ורג' הוא בן למשפחת קצבים, הוא עזר למשפחתו באיטליז […]

קרא עוד

אם גם לכם בא לטעום את האוכל של כוכבי משחקי השף מוזמנים להנות מהספיישלים שלהם במסעדות בבאר שבע 24-25.2.2020

כוכבי משחקי השף העונה הנוכחית הלא הםאליעד דנון, דניאל גולן, עידו (פנדה) פיינבורג ורנן בלומנרייך קומטה מגיעים לבאר שבע ב24-25/2/2020 ויתארחו במסעדות, כפרה, קאפסה, הספריה וקמפאי. מסעדת כפרה תארח את אליעד דנון – שף "מונדו 2000" רסטו קלאב בלוינסקי, תל אביב. הספיישלים של אליעד: סלט קישואים שרופים, פריקי, עגבניות ובולגרית של פנחס, 42 ₪.סלט ראשי […]

קרא עוד

FishAnd – The Fish And Chips Shop יש פיש אנד צ'יפס חדש וטעים בתל אביב !

מי שמכיר את fishand במחנה יהודה ירושלים כן המקום הזה עם ה-fish & chips ישמח לדעת שפתחו סניף חדש לפני שבוע וחצי בתל אביב בכניסה לשוק הכרמל מצד ימין מול פסטה בסטה. המקום זה הסניף השני בנוסף לזה שבמחנה יהודה שקיים מזה כעשור. המנות הנהדרות מירושלים מוגשות גם כאן. בתפריט דג קוד בבלילה עם צ'יפס […]

קרא עוד

"הצפון הישן" – בר אוכל מקומי חדש בצפון דיזינגוף בתל אביב

בר חדש נפתח לא מזמן בצפון תל אביב ליתר דיוק ברחוב דיזינגוף306 (פינת ירמיהו) איפה שהיה עד לא מזמן בית הקפה ג'רמיה שעבד למעלה מעשור.הבעלים החדשים של המקום (כולם מהתעשייה) ריעננואת המקום והפכו אותו מבית קפה לבר אוכל עם קוקטיילים, נטול מניירות. בתפריט קוקטיילים מצויינים שלא תמצאו אותם בתוך כוסות מיוחדות ובריבוי גימיקים כמו גולגלות […]

קרא עוד

"שמרית" משיקה סדרת בצקים מצוננים מוכנים לאפייה

  חברת שמרית, יצרנית מוצרי האפייה הוותיקה והמובילה בישראל, מרחיבה את פעילותה לתחום המאפים ומשיקה קטגוריית מוצרים חדשה שטרם נראתה על המדף. החברה משיקה סדרת בצקים מצוננים ומרודדים מוכנים לאפייה. מדובר בקטגוריה חדשה בשוק, שכן הבצקים הקיימים נמכרים קפואים. זוהי הפעם הראשונה שישווקו בצקים מצוננים היכולים להישמר טריים במקרר ומוכנים לשימוש מיידי, שאינם מצריכים תהליך […]

קרא עוד

סיור במחלבת ברקנית, מחלבה שמתמחה בייצור גבינות צאן

מחלבת ברקנית, מחלבת בוטיק המתמחה מזה 30 שנה בייצור גבינות צאן ייחודיות ומשובחות. מחלבהמשפחתית בבעלות אבינועם ומיכל ברקין. נוסדה ב-1978 בכפר יחזקאל. מחלבת ברקנית מתמקדת בייצור גבינות צאן ותהליכי עבודה מסורתיים במינימום התערבות ממוכנת.המחלבה בחרה להתמחות בייצור גבינות צאן עשירות ומורכבות המאפשרות מתן ביטוי מלא לאיכויות החלב ואמנות הגבן.גבינות המחלבה זכו במדליות זהב בתחרויות ארציות […]

קרא עוד

אלטה ALETA לאונג' ים תיכוני חדש ומבטיח על שפת הכנרת

אם אתם מתכננים נסיעה לצפון אני ממליצה לכם בחום להגיע ל"אלטה", לאונג' בר ים תיכוני עם נוף מדהים על ימה היפה של הכנרת. המסעדה ליטרלי על המים בחוף שלדג, פשוט על החוף ממש.הכנרת התחדשה במסעדה שממוקמת ממש על החוף ומציעה תפריט שמבוסס דגים טריים ופירות ים ומנות בגריל פחם ובמעשנה הסמוכה. אלטהלאונג' דגים ופירות ים […]

קרא עוד

כריכים מש(ו)געים באנגוסרי בתל אביב, האחות הקטנה של אנגוס בשרים

בתחילת השבוע הגענו אחרי העבודה לאנגוסרי, האחות הצעירה של אנגוס- מסעדת בשרים מצוינת של משפחת דבאח,מסעדת בשרים משובחת שאותם אני אוהבת ומכירה מזה שנים. אכלתי כבר מספר פעמים ארוחות בשרים איכותיות ומשגעות בסניפים שלהם בתל אביב, כפר סבא ובצפון הארץ. באנגסורי אווירה קלילה ובו אפשר לאכול אוכל מהיר עם בשר מאוד איכותי שזהה לזה שבמסעדה […]

קרא עוד