רבקה סול פיצה Rebecca soul pizza, פיצה נאפוליטאנית חדשה בנמל ת"א

רבקה סול פיצה Rebecca soul pizza, פיצה נאפוליטאנית חדשה בנמל ת"א

שישי זה בראנץ' עם חברות על אלכוהול ופיצות, הפעם הזמנו מ- רבקה סול פיצה Rebecca soul pizza שנפתחה לא מזמן בנמל תל אביב. את רבקה פתחו בני הזוג משה ורבקה מזרחי. משה מזרחי כדורסלן לשעבר שעבר מכדורסל לעולם המסעדנות לפני כעשור. מי שעזר להם להוציא את החלום לפועל בתפריט היצירתי, הוא השף מנה שטרום, שנחשב לאחד השפים הכי מזוהים עם אוכל איטלקי ועם פיצה בפרט.
רבקה מזרחי, שמאוהבת באפייה, ואופה במשך שנים בבית, ומנה שטרום יצרו יחד תפריט קטן ומדויק המתבסס על פיצות ויש לו גם כמה מנות של פסטות טריות.
התפריט קטן ומדויק המתבסס על פיצות ויש גם כמה מנות של פסטות טריות.
רב הפיצות עם רטבי הפסטה הקלאסיים של המטבח האיטלקי וגם פיצה אחת שכולה מוקדשת לרבקה מזרחי, פיצה קדוש – שזאת הפיצה שהייתה עושה בבית למשפחה שלה.
פיצות כמו קאצ'יו אה פפה – גבינת מוצרלה, פקורינו והרבה פלפל שחור
גאודה ובצל מקורמל – רוטב עגבניות איטלקיות, מוצרלה, גאודה, בצל מקורמל ובצל ירוק
פיצה קרם בטטה – קרם בטטה שמנת, מוצרלה, קוביות בטטה, קלמטה וגבינת עיזים
פיצה קדוש – שמן זית ,צפתית קשה וגבינת קדוש גלילית
ביאנקה – רוטב אלפרדו, פטריות, מוצרלה, פרמז'ן , בצל ירוק וטאצ' שמן כמהין
בלו פיצה- רוטב אלפרדו ,מוצרלה ,גבינת ברי ואננס
ויש גם פיצה טבעונית, חציל שרוף , נגיעות של רוטב עגבניות, פסטו, זיתי קלמטה וצנוברים
ולקינוח פיצה נוטלה מסקרפונה ,בצק פיצה, קרם מסקרפונה ונוטלה.
הפיצה פה בסגנון נאפוליטני, עשויה מבצק מחמצת ביגה שעובר תסיסה מוקדמת והתפחה של 72 שעות מחומרי גלם איכותיים ביותר.
כל חומרי הגלם: הגבינות, הירקות, השמנים והעגבניות, נבחרו בקפידה והם איכותיים ביותר.
הפיצה עוברת בתנור מסוע של 400 מעלות, ויוצאת בצד השני עם שוליים תפוחים, ותחתית מעט קריספית שמחזיקה בצורה מיטבית את התוספות הנפלאות שעליה.
נהנינו מפיצה פוטנסקה עם רוטב עגבניות איטלקיות, מוצרלה, אנשובי, שום קונפי, קלמטה, צלפים, פלפל חריף ואורגנו.
תחתית הפיצה דקה והשוליים שלה תפוחיים, הבצק ריספי עם רוטב עגבניות טעים והוא נוכח על הפיצה בשפע עם גבינת מוצרלה, אנשובי שלו יש טעם  מלוח דומיננטי שאני כל כך אוהבת, זיתי קלמטה ופלפל חריף.
וגם, פטריות צלויות ופקורינו, רוטב עגבניות איטלקיות מצוין בטעמו , גבינת מוצרלה, פקורינו ,תערובת פטריות צלויות, אורגנו ועלי ארוגולה.
פיצה עסיסית אף היא, הבצק קריספי, הפיצה מלאת רוטב, גבינות בשפע ופטריות בשרניות.
הפיצה השלישית, קאצ'יו אה פפה, גבינת מוצרלה, פקורינו והרבה פלפל שחור.
הפיצה הגיעה פחות עסיסית ועזת טעם משתי הקודמות שהיו מצוינות, אולי זה קשור למשלוח, בטח במקום היישר מהטאבון זה מרגיש ונטעם אחרת.
אין יותר מנחם מפיצה , אהבה לפחמימות זו אהבה אמיתית.
ברוכה הבאה פיצה  רבקה – אוהבות אותך (:
פיצה רבקה
האנגר 21 נמל תל אביב
טלפון 03-5706666
ראשון -חמישי 11.00-01.00
שישי 11.00-שעה לפני כניסת שבת
מוצאי שבת -01.00
כשר למהדרין – בד"ץ בית יוסף
קליק אחד הזמנה ב-WOLT
קליק נוסף הזמנה במשלוחה
נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *