yyy – בר אוכל מרוקאי ומעדנייה מרוקאית של השף גיא פרץ ברמת אביב

yyy – בר אוכל מרוקאי ומעדנייה מרוקאית של השף גיא פרץ ברמת אביב

למרות המלחמה וכל המשברים סביב יש המון התרחשויות בתחום הקולינרי סגירות לצד פתיחות מקומות חדשים הפעם הגענו ל- בר אוכל מרוקאי – yyy
בר אוכל מרוקאי ומעדנייה מרוקאית כשרה, המקום החדש של השף Guy Peretz (מ״סלון יווני") שנפתח במרכז שוסטר ברמת אביב.
הקונספט – מיטב התבשילים ומנות הדגל של העדה המרוקאית בטוויסט חדש על אוכל מרוקאי.
בוויטרינה תמצאו את כל התבשילים המרוקאים האותנטים שבושלו לפי מתכונים שעברו מדור לדור, בתוך סירים גדולים במראה כל כך מגרה.
אפשר בפראנה או בצלחת על מצע קוסקוס:
קציצות דג ים בפלפלים ועגבניות, לחי עגל בקדירה מרוקאית עם גרגרי חומוס ומטבוחה, אסאדו עגל מפורק בציר עצמות בקר, קציצות בקר בעגבניות עם
טחינה ושום קונפי ועוד.
מנת הדגל במקום הלא היא הפראנה – מתכון אותנטי שמקורו בשבטים הברברים.
פראנה אווירירית טרייה וחמימה בעבודת יד שנאפתה במקום בטאבון לבנים גדול והמילוי יכול להכיל מכל אחד מהתבשילים המרוקאים במקום, בשריים וצמחוניים.
השקנו לחיים עם צ׳ייסר ערק להחזרת החטופים אמן 🪬
והזמנו סיגרים מטוגנים בבשר ולביבות מנגולד רכות.
הוגש עם זיתים, טחינה,פלפל חריף קלוי ואריסה חרפריפה.
הלביבות:
בתוך פראנה אוורירית אסאדו עגל מפורק בציר עצמות בקר וסילאן, בצל מקורמל- רוטב עשיר יחד עם ירקות שרופים בטאבון,ונגיעה של אריסה וצ'רמלה מרוקאית.
וגם קציצות דג ים מעולות (!!!) כל כך אווריוריות וקלילות בעגבניות ופלפלים, אריסה, קרם לימונים כבושים,עלי כוסברה רעננים, תבשיל זיתי קלמטה ושום קונפי,
על קוסקוס לבן במרקם ענני, ותוספת של גרגירי חומוס רכים- מנת נחמה בצלחת.
בתור חצי מרוקאית לא חשבתי שאפשר להפתיע אותי ככה עם אוכל מרוקאי בדיוק הטעמים, הכל היה כל כך עשיר בטעמים, כשזה טעים זה טעים.
מפרגנות בטח שמפרגנות 🤩
yyy – בר אוכל מרוקאי ומעדנייה מרוקאית
אבא אחימאיר 17, תל אביב
כשר.
קליק אחד ואתם.ן בעמוד בר אוכל מרוקאי – yyy

נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *