על קצה המזלג – ראמן טוב בנקסט דור-PLMR Next Door בעית התחתי חיפה

על קצה המזלג – ראמן טוב בנקסט דור-PLMR Next Door בעית התחתי חיפה

בדרך הביתה לתל אביב מהצפון הקר – כצפוי לחודש ינואר  ובמוד למרק חם מהביל ומנחם עצרנו לאכול ב- Next Door נקסט דור ברחוב שער פלמר 1 שבעיר התחתית חיפה. מקום שמתמחה בראמן – מרק האטריות היפני המפורסם.
את הראמן ב-Next Door מופקד השף ברונו אוליבה, שמוכר מה-BREW KNOWS, הבר שנמצא בסמטאות השוק התורכי שהוא היה מבעליו.

אז כמובן שהזמנתי את הראמן מנת הדגל במקום והחבר שאיתי בחר בבבאן עם בשר בקר מפורק.

כאמור הזמנתי ראמן – מרק יפני עשיר וטוב 🍜
מבוסס ציר עם אטריות שמנמנות, פטריות שימאג׳י, אצות ואקמה, בצל ירוק, פרוסות דקות של צנונית, ביצה רכה כבושה עשויה בול במידה הנכונה.
שלב הבא צריך לבחור טארה – בסיס המלחה לבחירה:
מיסו- המלחה על בסיס קרם מיסו וקרם ירק עונתי לקבלת מרק קרמי עשיר ובהיר.
שויו – המלחה על בסיס סויה, מירין וסאקה למרק צלול , ארומטי וכהה.

אני בחרתי על על בסיס קרם מיסו וקרם ירק עונתי דבר שיוצר מרק קרמי עשיר.

שלב הבא להוסיף תוספת חלבון:
לבחירה – תוספת בשרית:
בייקון קריספי, חזה עוף צלוי, בשר מפורק.
יש גם צמחוני:
טופו צלוי או כרוב בצלייה ארוכה.

אני בחרתי בבייקון טלה קריספי -אמרתי לעצמי שאעז עם בשר אחר מלבד בשר בקר מפורק שזה די סטנדרטי.
הבייקון עצמו הוסיף מליחות ואוממי טובה לציר המרק.
בנוסף ביקשתי חריפות למרק אז קיבלתי שמן צ'ילי בחריפות עדינה.
החבר שאיתי הזמין באן רך עם בשר מפורק שהיה מוצלח – הוגש עם חמוצים אסייתים.

Next Door נקסט דור
שער פלמר 1, חיפה.
קליק אחד ואתם.ן בעמוד הפייסבוק של Next Door / נקסט דור

נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *