חדש בתל אביב, מיצי מיאו – MiZi MeoW, בר מיצים וקוקטיילים סחוטים במקום

חדש בתל אביב, מיצי מיאו – MiZi MeoW, בר מיצים וקוקטיילים סחוטים במקום

ערב קליל אחרי העבודה עם חברה ב-מיצי מיאו – MiZi MeoW מקום חדש בתל אביב, בר מיצים וקוקטיילים סחוטים במקום.
הקולגות מאחורי הפופ אפ הם יונתן ברגמן (קפה שפירא), גל עילם (חומוס אבו-דאבי) ושאול גרימברג (פוקי בודהה בול) פועלים בתחום הקולינריה, האירוח, סצנת הלילה והמוסיקה כבר עשור או שניים.
המקום מלא בוייב שמח, אנרגיות קלילות ואווירה טרופית, בול לימי הקיץ החמים.
הוא ממוקם בחצר הטרופית המזמינה של פוקי בודהה ברחוב קינג ג'ורג תל אביב.

המיצי-מיאו משיקה תפריט אוכל קטן, חצוף וטרי שבא טוב ליד הדרינק, בין אם הוא אלכוהולי או וירג'ן סחוט ומשוקשק במקום.
מנות קלילות לקיץ שכייף לנשנש:
גיוזות רכות בעבודת יד: גיוזה פטריות, גיוזה ירקות או גיוזה בטטה.
ספרינג רול: דף אורז מגולגל עם ירקות טריים או ירקות מאודים.
שלושה סוגי טרטר במגוון רטבים: טרטר טונה אדומה – עם כוסברה, חמוציות, נבטים, ג’ינג’ר, אבוקדו ופלפל חריף.
טרטר סלמון – עם עשבי תיבול, אדממה, צנונית, בצל ואבוקדו.
טרטר טופו – במרינדה של עשבי תיבול עם בצל סגול, בטטה, בוטנים ואצות נוסי.
ויש גם נשנושים בקטנה: קקטוס כבוש קיצי ומרענן, זיתים ואדממה בנוהל ליד הדרינק.

ספיישלים משתנים יוכרזו מעת לעת בערוצי הסושיאל mizimeowtlv באינסטגרם ולמי שמתחשק ארוחה שלמה בקערה, תפריט הפוקי בודהה בול מוגש במקביל לאורך כל שעות הפתיחה.
🍹 שתינו קוקטייל חמצמץ על בסיס ג'ין, תפוח ירוק ולימון.
הקוקטייל העלה בי חיוך ונחת אחרי יום עבודה מתיש, קוקטייל חמצמץ, טעים ומרווה.
נשנשנו אגרול ירקות מטוגן, עם רוטב אדום מתוק, נאמן למסורת.
ספרינג רול מצויין מהמטבח הוויטנאמי שיצא לי להכיר את המנה הזו לראשונה מלפני עשור בהוטל מונטפיורי (לצערי לא הייתי במזרח הרחוק אבל אני כל כך מאוהבת במטבח האסייתי) ומאז אני מאוהבת במנה המטוגנת הזו. פה במיצי מיאו הספרינג רול במילוי סלמון קצוץ וירקות, כל כך קריספי,.
הגיע עם רוטב מתוק, מלוח, חמוץ וחריף, רוטב אוממי, מלוח כזה ממכר.
מעדן קראנצ'י מגולגל עם מעטפת מטוגנת מתפצפצת בפה, ממש וטעים!
🥟 גיוזות קריספיות עבודת יד מטוגנות במילוי בשר בקר, עוף,פטריות, בטטה ואווז, טעים כל כך.
אתנחתא קלה ועוד סיבוב קוקטיילים על בסיס ערק רימון ולימון.
סגרנו את פינת הרעב עם קערת פוקי, מנה שמקורה בהוואי, ומהווה את אחת מהמנות העיקרית במטבח של ילידי הוואי.
מנת הפוקי לרוב מבוססת על דג נא חתוך לקוביות, ויכולה להיות מוגשת כמנה ראשונה או כמנה עיקרית. מה שנקרא סושי מפורק על כל מרכיביו בתוך קערה.
פוקי עם קוביות סלמון, אורז סושי וירקות טריים, בצל קראנץ' ,רוטב חריף אסייתי. מנה גדולה, טעימה, משביעה ומזינה.
פוקי נוסף, קוביות סלמון, אורז סושי וירקות מבושלים כמו בצל אפוי,קוקוס קלוי, רוטב וינגרט הדרים ורוטב אסייתי חריף.
  Happy Hour בימים א'-ו' בין 17 ל-19:00
1+1 על כל הקוקטיילים

כשר, פתוח בשבת

מיצי-מיאו
רחוב קינג ג'ורג' 81 תל-אביב.
טלפון: 03-6112040
פתוחים: א'-ה' 11:00-00:00
יום ו' 10:00-18:00
שבת 14:00-00:00
קליק אחד ואתם/ן בעמוד הפייסבוק:מיצי מיאו -:- MiZi MeoW
נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *