חדש בתל אביב, מיצי מיאו – MiZi MeoW, בר מיצים וקוקטיילים סחוטים במקום
ערב קליל אחרי העבודה עם חברה ב-מיצי מיאו – MiZi MeoW מקום חדש בתל אביב, בר מיצים וקוקטיילים סחוטים במקום.
הקולגות מאחורי הפופ אפ הם יונתן ברגמן (קפה שפירא), גל עילם (חומוס אבו-דאבי) ושאול גרימברג (פוקי בודהה בול) פועלים בתחום הקולינריה, האירוח, סצנת הלילה והמוסיקה כבר עשור או שניים.
המקום מלא בוייב שמח, אנרגיות קלילות ואווירה טרופית, בול לימי הקיץ החמים.
הוא ממוקם בחצר הטרופית המזמינה של פוקי בודהה ברחוב קינג ג'ורג תל אביב.
המיצי-מיאו משיקה תפריט אוכל קטן, חצוף וטרי שבא טוב ליד הדרינק, בין אם הוא אלכוהולי או וירג'ן סחוט ומשוקשק במקום.
מנות קלילות לקיץ שכייף לנשנש:
גיוזות רכות בעבודת יד: גיוזה פטריות, גיוזה ירקות או גיוזה בטטה.
ספרינג רול: דף אורז מגולגל עם ירקות טריים או ירקות מאודים.
שלושה סוגי טרטר במגוון רטבים: טרטר טונה אדומה – עם כוסברה, חמוציות, נבטים, ג’ינג’ר, אבוקדו ופלפל חריף.
טרטר סלמון – עם עשבי תיבול, אדממה, צנונית, בצל ואבוקדו.
טרטר טופו – במרינדה של עשבי תיבול עם בצל סגול, בטטה, בוטנים ואצות נוסי.
ויש גם נשנושים בקטנה: קקטוס כבוש קיצי ומרענן, זיתים ואדממה בנוהל ליד הדרינק.
שתינו קוקטייל חמצמץ על בסיס ג'ין, תפוח ירוק ולימון.
הקוקטייל העלה בי חיוך ונחת אחרי יום עבודה מתיש, קוקטייל חמצמץ, טעים ומרווה.
הגיע עם רוטב מתוק, מלוח, חמוץ וחריף, רוטב אוממי, מלוח כזה ממכר.
מנת הפוקי לרוב מבוססת על דג נא חתוך לקוביות, ויכולה להיות מוגשת כמנה ראשונה או כמנה עיקרית. מה שנקרא סושי מפורק על כל מרכיביו בתוך קערה.
פוקי עם קוביות סלמון, אורז סושי וירקות טריים, בצל קראנץ' ,רוטב חריף אסייתי. מנה גדולה, טעימה, משביעה ומזינה.
כשר, פתוח בשבת
רחוב קינג ג'ורג' 81 תל-אביב.
יום ו' 10:00-18:00
שבת 14:00-00:00
כתיבת תגובה