PIZZOT פיצריית שף בתל אביב, בצק בסגנון רומאי וטופינג יצירתיים ומושקעים שלא תמצאו בשום מקום אחר

PIZZOT פיצריית שף בתל אביב, בצק בסגנון רומאי וטופינג יצירתיים ומושקעים שלא תמצאו בשום מקום אחר

לפני שעזבתי את ביתי בשוק לוינסקי התוסס עוד הספקתי להגיע מספר פעמים ל-PIZZOT פיצריית שף בתל אביב אשר שכנה בדיזינגוף ועברה לאחרונה לרחוב הרצל בתל אביב. רחוב הרצל כידוע הוא רחוב שוקק חיים ולא חסרים בו בתי אוכל, דוכנים ומזללות.PIZZOT נהפכה לשם דבר ונהיית מאדפופלרית בקרב מזמיני WOLT.
ב-PIZZOT תמיד תמצאו בוויטרינהפיצות מעולות מבצק מושלם ומושקע עם אינספור תוספות יצירתיות, צבעוניות וטעימות.במטבח המסעדונת מייצר השף גיא אביב (אותו אני מכירה וזוכרת לטובה עוד מלפני יותר מעשור שהיה השף והבעלים בקורדוברו המצוינת בפלורנטין.)ב-PIZZOT,תפריט פיצות גורמה יצירתי המורכב מחומרי גלם לא שגרתיים שמתווספים מעל בצק איכותי,פיצות עם טופינגס סופר מושקעים שלא מוצאים בשום מקום אחר,פיצות מלבניות ומאורכות אשר נמכרות לפי סלייסים מלבניים.

כשהגעתי בשעת ערב מוקדמת יחסית אחרי העבודה היו כבר מספר פיצות שיצאו לא מזמן מהטאבון והן הוצגו בוויטרינהונראו כ"כ צבעוניות ומגרות. התיישבתי על הכסא הגבוה בבר וצפיתי בגיא מכין את הפיצות,נהניתי לשמוע ממנו את הסיפור על הכנת הבצק והטיפול המיוחד בפיצה הנחשקת ועל התוספות המיוחדות שעומלים על ההכנה שלהם לפני.


הכל ב-PIZZOTנעשה במקום כולל המטבלים שמוגשים עם הפיצות, ממרח פסטו, איולי פלפלים וחריף.הפיצות מלבניות וארוכות,בצק הפיצה פה איכותי ומוקפד אשר נעשה במקום ולא מגיע קפוא ממקום כזה או אחר כפי שבהרבה פיצריות עושות כן. בצקהפיצה פה בסגנון רומאי מבצק מחמצת, אוורירית וקראנצ'ית בדומה לפוקאצ'ה.הפיצה בעלתתחתית נוקשה שמחזיקה בכבוד את כל המרכיבים וכאמור מגיעה עםמגוון שילובים ותוספות מושקעים, טופינג יצירתיים שירגשו כל פודי גרגרן באשר הוא/היא (:
אני בחרתי במיקס של פיצות בT.A כאשר כלפס מהפיצות שהיו בוויטרינה, עולה כ-15 ש"ח.
פיצה עם ראגו פטריות ומסקרפונה, ראגו פטריות יער ומחית כמהין לבנה, גבינת מסקרפונה. פיצהשונה מכל הפיצות עם הפטריות שהכרתי עד כה. גבינת המסקרפונה העניקה טעם עדין מעל הפיצה בשילוב הפטריות.פיצה גבינות וגראטן תפוחי אדמה באטר שהייתה בעיני מעולה כי אני כ"כ אוהבת לאכול גראטן תפוחי אדמה שיש בו חמאה, שמנת וגבינות זה פשוט ביס חלומי בעיני !


ויש גם קישואים ועלי לפת מוחמצים וופיצה חריימה-צמחוני, עגבניות בבישול ארוך, מוצרלה, פרמז'ן, רוקולה ושינישום קונפי.וכמובן שיש תמידפיצה מרגריטה קלאסית שאני תמיד נהנית להוסיף מעליה פפרוני.


לסיכום,שמחה שגילתי אותם בכתובת החדשהבהרצל TLV כי זו אכן פיצה נהדרת שנכנסת בקלות לאחת מתוך ה-TOP 5של הפיצות המעולות בתל אביב !הפיצות כאן כאמור טעימות ומושקעות, בצק מחמצת בסגנון רומאי.*השירות אישי ומקסים, מוזיקה ואווירה כייפית.PIZZOT
רחוב הרצל 20, תל אביב.טלפון: 077-9974360קליק אחד ואתם באתר שלהם: https://pizzottlv.co.il/
שעות פעילות:ראשון עד חמישי: 12:00 – 24:00שישי: 12:00 – 17:00שבת: 18:30 – 24:00

מוזמנים להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי:https://www.facebook.com/adi.e.ezra.3

לאינסטגרם שלי:https://www.instagram.com/adi_ezra_aaaa/

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *