חוגגות בפיצה JAJA את יום האשה הבינלאומי – תפריט שכולו מחווה לנשים איטלקיות מפורסמות

חוגגות בפיצה JAJA את יום האשה הבינלאומי – תפריט שכולו מחווה לנשים איטלקיות מפורסמות

ושוב אנחנו במוד לפיצה,ג'יזס,מתי לא? 🙃 אז קפצנו ל- JAJA – ג'הג'ה בראשון לציון, בר מסעדה איטלקי; מבחר פיצות מעניין. המקום נפתח על חורבותיו של האוטו בר, מוסד ראשל"צי וותיק ומוכר ברחוב רוטשילד, רחוב מרכזי בראשון לציון. הקונספט במקום מתמקד באלכוהול ומנות אוכל מהמטבח האיטלקי.
בתפריט מנות ראשונות, סלטים טריים ורעננים, מבחר גדול של פיצות, פסטות וקינוחים.
לאחר עיון קל בתפריט הזמנו מנות ראשונות שהגיעו די מהר.
לפתיח; ארנצ'יני על קרם רוזה ופרמז'ן.
הזמנו ארנצ'יני,ארבע כדורי ריזוטו, שום, עירית, מוצרלה , קרם רוזה ופרמז'ן שהגיעו חמימים ורכים מונחים עלי רוקט.
וגם סלט קיסר, לבבות חסה רומית, רוטב קיסר, קרטונים ופרמז'ן.
הסלט רענן, והיה נדיב בגודלו.
הפיצאיולו גלעד סלומון, בחר בחמש נשים משפיעות ויצר פיצה בהשראת כל אחת מהן.
הפיצות עשויות מבצק מחמצת ביגה שעובר תפיחה של 72 שעות. התפיחה הממושכת מוציאה מהבצק את העמילן והופכת אותו ליותר אוורירי וקריספי.
לאחר מכן הוא נפתח ידנית ומועבר לאפייה בתנור לבנים – שנותן לפיצה את הקרסט הפציח שלה. כל אחת מהפיצות נעשתה מתוך מחשבה וניסוי.
פיצה פראדה– פיצה בהשראת המעצבת מיוצ'ה פראדה – בעלת המותג פראדה ומיו מיו. 
פיצה עם קרם סלק, פלחי סלק צלויים, גבינת עיזים, מוצרלה פרסקה, פקאן מסוכר, אורגנו רוקט ושמן זית.
פיצה נועזת ויוצאת דופן בדיוק כמו פראדה, עם צבעים בולטים, ושילובים מיוחדים של טעמים בדיוק כמו העיצובים שלה.
פיצה סופיה– על שם השחקנית סופיה לורן.
פלחי תפו"א צלויים, 3 גבינות, ריקוטה, פרמזן, עירית, לימון וביצת חופש 61 שקלים. 
סופיה לורן נולדה ברומא, ותפוח אדמה הוא בשימוש מאוד חשוב במטבח הרומאי, הפיצה עצמה היא עם מרקמים של רך ופציח, היא פיצה יפה ואלגנטית, עם שילוב טעמים חכם כמו סופיה לורן והכישרון שלה.
 
פיצה מונטסורי– על שם המחנכת, המדענית והרופאה מריה מונטסורי, שהגתה שיטת חינוך ייחודית.
פיצה עם קרם פטריות פורצ'יני, פטריות פורטובלו, מנצ'גו, פרמזן, שמן זית וכמהין. 68 שקלים
 
פיצה שהייחודיות שלה הוא בפשטות שלה. הפטריות הן אדמה, הן כביכול פשוטות אבל הן קסומות ופלאיות. כמו בדומה לחינוך המונטסורי, שמתרכז בחלקים שמרכיבים שלם, מתוך חומרים פשוטים וטבעיים שיוצרים משהו מופלא.
 
פיצה מוניקה – על שם השחקנית מוניקה בלוצ'י
מוצרלה, דובדבני אמרנה, ריקוטה פרסקה, סירופ אמרנה ושקדים קלויים. 63 שקלים
פיצה ייחודית ביופיה ובטעמה. השילוב של הדובדבנים האדומים, הרכות של הריקוטה הלבנה, ופריכות השקדים יוצרת חיבור בלתי נשכח ממש כמו יופיה של מוניקה בלוצ'י
 
פיצה פרנטה – על שם הסופרת אלנה פרנטה
פיצה עם קרם לימון, מוצרלה, מרנג ושוקולד לבן. 57 שקלים
פיצה שכולה מחווה לנאפולי, המככבת בספרים של אלנה פרנטה. עשויה כולה מהמרכיבים הפשוטים שנמצאים בכל בית בנאפולי באיטליה, הבצק, הלימונים, הביצים והמוצרלה. יחד נוצרת פיצה מענגת וגאונית בטעמה. 
התפריט יוגש החל מה 6.3 למשך שבועיים עד ה 19
פיצה נאפוליטאנית נעשית בצורה ידנית, עוברת התפחה של 72 נאפית בתוך בתנור לבנים לחום לוהט והקצוות שלה תפוחים וקריספיים.
הרטבים מותקנים במקום על ידי השף ובצק הפיצה מקמחים מיוחדים שהם מייבאים באופן אישי מאיטליה.
מתפריט הספיישלים ליום האישה הבינלאומי בחרנו בפיצה מונטסורי- פיצה עם קרם פטריות פורצ'יני, פטריות פורטובלו, מנצ'גו, פרמזן, שמן זית.
הפיצה מסוג ביאנקה-לבנה, ללא רוטב עגבניות עם מיקס פטריות ברוטב עדין, אדמתי וטעים.
הגיעה עם טופינג מעל -שפע פטריות, קרם פטריות וגבינות. הגיע חם חם, הכל מבעבע ובריח ובטעם מגרה. הריח- חלום.
בצק הפיצה נהדר, השוליים שלו תפוחים וקראנצ'יים והבסיס שלו יחסית דק.
פיצה ביאנקה-לבנה מעולה !!!
בנוסף, בחרנו בפיצה אנשובי מהתפריט הרגיל, רוטב קרם עגבניות מיובשות מצוין, עגבניות שרי מתקתקות צלויות ,פילטים של אנשובי-מלוח אוממי כמו שאני אוהבת, קונפי שום, פרמזן ופסטו. פיצה מאד ג'וסית ומלאת טעם.
🍕 פיצה זה החיים תמיד אמרתי.

פיצה JAJA
רוטשילד 86 ראשון לציון.
טלפון: 077-9386330

ראשון-רביעי 12.00-01.00
חמישי-שישי 12.00-02.00 |
שבת 16.00-02.00
קליק אחד אתם/ן ב- עמוד פיצה JAJA בפייסבוק

נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *