SE TU – סה טו , פיצה נאפוליטאנית מצויינת בשוק הפשפשים

SE TU – סה טו , פיצה נאפוליטאנית מצויינת בשוק הפשפשים

טוב נראה לי שאין צורך להסביר בקריווינג הזה לפיצה yes? תכל'ס עלינו בכמה רמות בשנתיים האחרונות בכל הקשור לפיצות איכותיות עם הופעתן של פיצות נאופליטאניות מבצק מחמצת שפרצו לחיינו בסערה ויש על מה. אז קפצתי הפעם לפיצה SE TU – סה טו בשוק הפשפשים, סניף שני ל-SE TU בראשון לציון לפיצאיולו סטפנו גרלה שעלה מאיטליה ופתח שם פיצריה נאפוליטנית ברחוב רוטשילד, רחוב די מרכזי בעיר.
פיצה SE TU היא תולדה של אהבה זוגית, אהבה לבצק, לחומר גלם ולמסורת.
סטפנו, פיצאיולו מוסמך ושף קונדיטור, שגדל בצפון איטליה, בעיירה Bordighera. שם, במטבח של סבתו, למד את מסורת העבודה עם בצקים ואת הכנת הפיצה למד ב Accademia Nazionale Pizza Doc. אבל את אהבתו לפיצה נאפוליטנית קיבל מהפיצאיולו Salvatore Lioniello, הידוע בפיצות הנאפוליטניות שלו.
הפיצות של SE TU הן שיר הלל לנאפולי. סטפנו יוצר בצק מחמצת ביגה שעובר תסיסה מוקדמת והתפחה של 48 שעות.
כל הפיצות בגודל 36 ס"מ, השוליים שלהן עבים- כך שניתן להרגיש היטב בבצק הנפלא של סטפנו, והחלק הפנימי דק ומשאיר מקום לטעמים של הרוטב, המוצרלה והתוספות.
הפיצה עם שוליים עבים ואווריריים ,מרגישים את הבצק הנפלא ובסיס הפיצה הוא דק ומעליו תוספות יצירתיות.
הגבינות ב-SE TU ממחלבות בוטיק כמו עברי וכפר תבור, הירקות מחקלאים מקומיים והעגבניות מאיטליה.
הפיצות נאיפות בטאבון אבן מיוחד ב-450 מעלות בו הפיצה מסתובבת ומקבלת את החום האופטימאלי בכל צדדיה.
תחילה הזמנתי יין לבן, פורטה 6 מפורוטוגל והחבר שאיתי בחר בבירה:
הזמנו סלט קיסר בייקון, חסה רומית, קרוטונים, שפע של בייקון קריספי מהטאבון, בצל סגול ,שבבי פרמז'ן ורוטב קיסר נהדר שנכח בשפע ועטף את כל מרכיבי הסלט.
מתוך המבחר בתפריט בחרנו בפיצה מספר 11 בתפריט:
עם בייקון, מוצרלה, מוצרלה מעושנת, בצל ירוק ופלפל שחור גרוס.
בצק מחמצת נהדר, שוליים תפוחים במרקם ענני ויש את הקריספיוץ- קצוות שרופים מהחריכה בטאבון הלוהט, בייקון מעושן ושמנוני, שפע מוצרלה ובצל ירוק מרענן.
 פיצה שניה, מספר 12 – רוטב עגבניות, מוצרלה, פרשוטו, אורוגולה ופרמז'ן.
אותו בצק מחמצת נהדר, עם מרכיבים איכותיים בלי יותר מדי תוספות והפרעות מיותרות.
על בצק הפיצה נמרח שפע של רוטב עגבניות טעים ואיכותי שהורכב מעגבניות מאיטליה, מוצרלה , פרשוטו, עלי אורוגולה טריים וענני פרמז'ן מעל.
פיצה ג'וסית נוטפת טעמים.
הפיצות הגיעו 3 סוגים של טאבסקו חריף, פנכות עם עם פסטו אגוזי מלך ורוטב עגבניות חריף לטבילת הקצוות הקראנצ'יים.
פיצה SE TU– סה טו בשוק הפשפשים
רחוב רבי חנינא 7, תל אביב-יפו
טלפון: 03-979-0901
קליק אחד ואתם/ן באתר  של SE TU
מצ"ב תפריט: 
נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *