בראנץ' בשוקריה, מסעדת שוק בהוד השרון

בראנץ' בשוקריה, מסעדת שוק בהוד השרון

אני מתה על בראנצ'ים בסופ"ש שילוב של אלכוהול, אוכל טוב וחברים. הפעם קפצנו לבראנץ' שמח במיוחד ב- שוקרייה מסעדת שוק בהוד השרון, על דרך רמתיים. הבראנץ' המוצלח של השוקרייה הועשר במנות חדשות ומוגש גם בשבת אחרי שזכה להצלחה גדולה.
עם בוא הסתיו, הועשר הבראנץ' במנות נוספות וגם יוגש בימי שבת בנוסף על ימי שישי.


הבראנץ' המוגש מהבוקר עד שעות הצהרים המאוחרות מורכב ממנות שוק מיוחדות תחת ידו של השף ניר שלמור.
האוכל בשוקרייה הוא אוכל שמח ורב טעמים. המנות של ניר שלמור הבעלים והשף, מטופלות בצורה המיטבית ונהדרות באיכותן, ובעיקר משמחות את הלב ואת הפה. מרבית המנות יוצאות מתנור הפחמים – ג'וספר, כך שיש להן את הצריבה והטעם הייחודי שאי אפשר להשיג בדרך אחרת. הלחמא בעג'ין עשוי מבצק ממתכון של סבתא סורית של חבר, טחינה שחורה המעורבבת עם קליפות של חצילים חרוכים, פיתה דרוזית אותה מכינים עבור ניר בכפר דרוזי שכן, הכבד הצלוי לכדי שלמות עם תועפות בצל מטוגן, אבן היוגורט שהוא מביא ממחלבה בצפון הארץ, הירקות הנצלים למשך שעות בתנור הגחלים, הקפה המתבשל בחול לוהט. הפלייליסט האוריינטלי המתנגן ברקע, העיצוב השמח והצבעוני של המקום. כל אלה מעניקים לשוקרייה את הייחודיות שלה שאין דומה לה.

ומה בתפריט: עיג'ה, טחינה, עמבה, לימון כבוש וחלה קריספית, לחמא בעג'ין של עגבניות, רוקט ואבן יוגורט, כבד ובצל ברוטב יין מקופץ נח על ביצה בקן, סטייק סינטה זוג עיניים ברוטב יין פירה בטטה, נקניקיות מרגז ביצה מקושקשת והום פרייז, שקשוקה בטעמי המזרח, עם יוגורט יווני, סרדינים ממולאים בסחוג ירוק עטופים בציפוי קשיו ופיסטוק ועוד.
פתחנו את הארוחה עם קוקטיילים של בוקר, אפרול שפריץ וקמפרי תפוזים: 

ולצד זה בחרנו בצלחת אמיצים, אריסה חריפה אש וסחוג קטלני עם שני פלפלים ממזרים על האש וטרשי- מוחמצים אסליים ומסבחה המוגשת עם פיתות וטרשי. המאסבחה נעשית במקום רק כשאתם מזמינים והיא סמיכה וטעימה ממש יחד עם החריפים היה נהדר ! 

בחרנו בראשונות לפתיחה: פיתה דרוזית מגולגלת במילוי עשיר של בשר טלה טחון, צנוברים וחציל על תלולית טחינה לבנה וסמיכה: 

.
קלאמרי טרי על הפלנצ'ה עם צזיקי, קלמרי טרי שנצרב בגריל מונח על צזיקי חמצמץ הרי זה שילוב מצויין.

המשכנו עם Bloody eyes Sirloin – סטייק סינטה זוג עיניים ברוטב יין פירה בטטה.
הסטייק קצת נצלה קצת יותר מדי אבל עדיין היה טעים ברוטב יין , הוגש עם ביצי עין ופירה בטטה שברובו הורכב מתפוח אדמה.

זוג עלחם – קציצות דג פריכות ברוטב חריימה חריף על בריוש קלוי.
מנה הכי בסגנון אותנטי וביתי שיש, קציצות דגים נימוכות ברוטב חריימה אדום חריף על בריוש רך וקלוי שספג את כל הרוטב החריף. 

קינחנו עם כנאפה מתוקה אך לא מדי לשמחתי, אני פחות שייכת לז'אנר חובבי המתוק המוגזם. פאנן של שבת, משם לשנ"צ.

 
את הבראנץ' מלווים קוקטיילים של בוקר כמו קמפרי תפוזים ואפרול שפריץ וגם מבחר אניסים. 
הבראנץ מוגש בשישי ושבת בין השעות 10:00 ל – 15:00
שוקרייה
דרך רמתיים 18 הוד השרון
טלפון: 077-5328604
א׳-ש׳ 11:00-22:00

נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *