להתפנק בערב ביתי וחמים מול הנטפליקס עם גלידה טובה במשלוח מ-Vaniglia וניליה

להתפנק בערב ביתי וחמים מול הנטפליקס עם גלידה טובה במשלוח מ-Vaniglia וניליה

בואו נודה שלא צריך סיבה טובה כדי לאכול גלידה בקיץ או בחורף ,זה טעים, מתוק וממכר. במיוחד בימים אלו בימים מתוחים אלו בתקופת הקורונה הארוכה גלידה זה הפינוק המושלם והנחמה הגדולה. הפעם הזמנתי מרשת וניליה, גלידה סופר פרימיום ,איכותית עשויה מחומרי גלם איכותיים,  ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל מלאכותיים ומפירות טבעיים בלבד!
באביב 2002 הקימו האחים ניצן ואיתי רוגזינסקי את וניליה במתחם בזל שבתל אביב. רשת הגלידריות החלה את דרכה כחנות קטנה בה ייצרו האחים גלידות ביתיות. במרוצת השנים הפכה הגלידריה להיות מוסד ומוקד לעליה לרגל לחובבי גלידה רבים בארץ. כיום מונה וניליה 19 סניפים המתפרסים ברחבי הארץ. בסניפים ניתן למצוא מגוון של 32 טעמי גלידות מתוכם כ- 8 סוגי סורבה אשר מתחלפים בהתאם לעונות השנה ובנוסף טעמים ללא תוספת סוכר. הגלידה כאמור מחומרי גלם איכותיים, שימוש בתוצרת חקלאית מקומית מובחרת אשר משמשת להכנת עשרות גלידות על בסיס שמנת, יוגורט, סורבה, ללא תוספת סוכר וגלידות טבעוניות. טעמי הגלידה מורכבים מתמר מג'הול אורגני מהערבה, אגוזי קוקוס שמקורם מהפיליפינים, נקטרינה מזן רויטל מהמושבה יסוד המעלה, פיסטוק הגדל על אדמה וולקנית סביב הר געש בסיציליה, מנגו מיה ממושב רמות במערב רמת הגולן, שקדי מרקונה מספרד, חלבה בעבודת יד המופקת מטחינה משכם, וניל שהוא בלנד תרמילים מטהיטי, מדגסקר ואינדונזיה, ואגוזי לוז הגדלים בחבל פיימונטה.
המרכיבים משולבים עם ידע רב ושיטות עבודה מסורתיות ומודרניות המושפעות מהסגנונות האיטלקי והצרפתי לכדי גלידה ארומטית במרקם קטיפתי.
הגלידות של וניליה נרקחות ממוצרי חלב טריים ושמנת מלאה, משלבות פירות ארץ ישראליים טריים ובשלים שנקטפים במיוחד עבור וניליה, מזנים ארומטיים אשר נבחרים בקפידה ממיטב אזורי הגידול.
מוצרי הפטיסרי של וניליה, נאפים בעבודת יד במפעל וניליה בהוד השרון.
הוופל הבלגי, קרפ צרפתי אמיתי ועוד נעשים עם 100% וניל טהור ושוקולד אמיתי, והכל תוך שימוש בחומרים טבעיים בלבד וללא צבעי מאכל מלאכותיים.
טעמי גלידה רבים על בסיס שמנת, יוגורט, סורבה, גלידה ללא תוספת סוכר וגלידות טבעוניות.
טעמים כמו נוצ'ולה פיאמונטה, בננה בראוניז, ריבת חלב, עוגת גבינה פירורים, תותים בשמנת, פיסטוק, פבלובה, באצ'ו, מסקרפונה ופירות יער, שוקולד לבן וג'אנדויה, שוקולד קלאסי, דובדבני אמרנה וליקר אמרטו.
אהבתי במיוחד את טעם הפיסטוק שהיה במרקם קטיפתי, מעודן ומאוזן בטעמו מבחינת הסוכר והמתיקות שלו. 
ויש גם את הטעם החדש -סניידרס, פרעצל -קרמל מלוח. שילוב טעמים של מתוק ומלוח שמאזנים אחד את השני, ממכר בטעמו. 
גלידות סורבה כמובן, מפירות מובחרים טבעיים בלבד, ללא צבעי מאכל מלאכותיים!
גלידה טבעונית, גלידה איכותית, במרקם קרמי ללא מוצרים מן החי וללא חומרים משמרים.

10% הנחה על משלוחים לתל אביבים בקוד קופון מספר 6044207 עד סוף ינואר.
סניפים בתל אביב: אבן גבירול, באזל, מרכז שוסטר מרכז מיקדו וקניון רמת אביב.
משלוחים דרך תן ביס/ וולט  או דרך הסניף 052-6999019
053-2855508 03-5241177
קליק אחד ואתם/ן בעמוד אתר וניליה להזמנות
קליק נוסף וניליה בפייסבוק
יאלא ברחתי לי להתפנק על גלידה טעימה בזמן שאני צופה בסדרות בנטפליקס מתחת לשמיכה (:

 

נכתב על ידי:

עדי עזרא

בלוג קולינרי, מתעסק באוכל טוב, מסעדות, ברים ומלונות כל מה שמוסיף טעם ועניין בחיים הטובים. כתבות נוספות גם ב-Easy : https://experts.easy.co.il/author/adi-ezra/

הצג את כל הפוסטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *