עסקית בבסטה לאנשים שמעריכים איכות

עסקית בבסטה לאנשים שמעריכים איכות

הבסטה היא מסעדת שוק שחיה את השוק וממוקמת באחת הסמטאות של שוק הכרמל שם המסעדה בקלות יכול להטעות ולחשוב שמדובר על איזה דוכן בשוק פשוט וזול אבל לא כך הדבר. התפריט משתנה מדי יום ,מטבח מקומי ועונתי שמשלב גם וקלאסיקות צרפתיות. התפריט מחולק למנות בשריות, מהים ומהצומח. חלק מהמנות מוגש בצלוחיות קטנות ומתומחר בהתאם וחלק בגודל של מנות עיקרית .בבסטה לא עוסקים בצילחותים ושואו על הצלחת ,הדגש הוא על חומרי גלם איכותיים וטריים בשילוב של יד טובה באוכל הרי זה שילוב נהדר למנות מנצחות. האוירה רגועה בבסטה ולא פורמלית, מקום שמבין אוכל ועושה אותו מצוין. אוכל איכותי ומפתיע.העסקיות של הבסטה מוגשות עד 17:00 וניתן לבחור במחיר המנה העיקרית 2 צלוחיות קטנות ליד. הלחם שלהם מוגש עם גוש חמאה שאני תמיד מבקשת עוד. תחילה פתחנו בסינטה כבושה וחזרתמצוינת. 

המשכנו עם כרובית עם עגבניות, מה כבר אפשר לחדש לי עם כרובית שאלתי את החברה אבל זו ענתה שבבאסטה, היא מאד טעימה ביד טובה , ואכן כך היה. הסלסה מעל היתה חריפה ובשילוב עם הטחינה יצרה מנה פשוט טעימה

יש לי חולשה לפולנטה ופה היא הגיעה במרקם גרגירי נעים עם פרמז'ן מעל. בתוספת תשלום ניתן לשדרג את המנות הראשונות ולהזמין בין היתר שיפוד לוקוסשמנמן ועסיסי שנצרב על הפלנצ'ה וקיבל את הטעמים מהגריל, היה רך מבפנים והוגש עם רוטב אסיאתי חרפרף שמאד החמיא לדג .

למנה עיקרית הזמנו קציצות כבש,יוגורט, תרד ופריקי  הקציצות היו נימוחות ותבשיל הפריקי ספג את כל הטעמים והשומן מבשר הכבש, טעים.

 גולת הכותרת בעיני בארוחה בבאסטה אחרי השיפוד לוקוס המופלא הוא בורקס הסרטנים במילוי עשיר של סרטנים בשרניים שנעטפו בבצק עלים שחום וקראנצ'י מבחוץ בציר סרטנים סמיך ועשיר באלכוהול . מנה מנצחת שאחזור אליה במיוחד .  

לסיכום, נעים לי בבאסטה, אוירה רגועה לא פורמלית, אוכל טעים תוך שימוש בחומרי גלם טריים ויד טובה באוכל. טעים לי מאד. 

הבאסטה

השומר 4,תל אביב

03-516-9234                                                                                                                                                                         

                                   

                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

                                                                                 

.                                                                                              

                                                                                                                                                     

                                                                         

                                                                                                                   

                                                                                                                       

                                                                                                                                  

                                                                                                                                       
                                                                                                                                                                                                                                                      


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *